Hoppa till huvudinnehåll

När stänger krogarna och vem ska bära munskydd? Testa hur bra koll du har på coronareglerna i Österbotten

Suojamaskiin pukeutunut nuori bussipysäkillä.
Munskydd är ett sätt att hindra coronaviruset från att spridas. Gör vårt test och se om du har koll på munskyddsrekommendationen och andra rekommendationer och restriktioner. Suojamaskiin pukeutunut nuori bussipysäkillä. Bild: Tiina Jutila / Yle Helsingfors,COVID-19,coronavirus,coronavirus disease,Wuhan-coronavirus,koronaviruspandemi,coronavirusutbrottet i Finland 2020,coronavirusutbrottet i Europa 2020,pandemier,smittsamma sjukdomar,epidemier,andningsskydd,ansiktsmasker,kollektivtrafik,Helsingforsområde kollektivtrafik,människor,Helsingforsregionens trafik (HRT),gång (motion),ungdomar,unga vuxna,Bussi,bussar,busshållplatser

Sedan coronaepidemin slog till i våras har vi levt med olika restriktioner och rekommendationer som varit mer eller mindre tydliga, och som förändrats vartefter coronaläget ändrats. Här i vårt quiz kan du testa om du vet vad som gäller i Österbotten just nu.