Hoppa till huvudinnehåll

De har pratat i 15 år - testa hur stor Eftersnack-expert du är

Jeanette Björkqvist och Magnus Londen sitter i två stolar i en svart miljö och spretar ut med benen åt varsitt håll. Jeanette tittar in i kameran och Magnus gäspar stort.
Eftersnacks radarpar Jeanette Björkqvist och Magnus Londen. Jeanette Björkqvist och Magnus Londen sitter i två stolar i en svart miljö och spretar ut med benen åt varsitt håll. Jeanette tittar in i kameran och Magnus gäspar stort. Bild: Barbro Ahlstedt Eftersnack,Jeanette Björkqvist,Magnus Londen

Yle Vegas populära fredagspanel firar 15 år den 27 november. Så länge har programledaren Magnus Londen, ständiga bisittaren Jeanette Björkqvist och deras lyskraftiga sidekickar varje fredag avhandlat smått och stort. Men hur mycket minns du av åren som gått? Testa nivån på dina Eftersnack-kunskaper genom att svettas igenom tolv kluriga frågor.

Hur gick det? Full pott eller behöver du putsa öronen inför nästa sändning?

Oavsett poängen: Är du ett riktigt Eftersnack-fan som inte tycker att ett program i veckan räcker på långa vägar? I så fall rekommenderar vi att du börjar följa Eftersnacks sida på Facebook.

Blev du sugen på att lyssna på programmet? På Arenan finns många avsnitt och som vanligt direktsänds Eftersnack på fredag med start klockan 15.03 i Yle Vega.