Hoppa till huvudinnehåll

Nyhetsquizet: Makthavare, mordförsök och kängurun

Ett kollage med bilder på bland annat Donald Trump. Ovanpå bildkollaget en stor Nyhetsskolan logo.
Nyhetsquizet testar hur bra koll du har på veckans nyhetsskörd. Ett kollage med bilder på bland annat Donald Trump. Ovanpå bildkollaget en stor Nyhetsskolan logo. Bild: Yle/Martin Huldin Collage,nyheter,mediefostran,Pärmbild,yle nyhetsskolan

Här kommer årets sista nyhetsquiz med nyheter från både Finland och resten av världen. Hur bra koll har du på nyhetsläget? I det här quizet ställer vi frågor på nyheter som Svenska Yle rapporterat om under veckan.

Glad flicka håller julgranspynt framför ögonen.
God jul och gott nytt år! Nyhetsquizet är tillbaka efter jullovet! Glad flicka håller julgranspynt framför ögonen. Bild: Mostphotos nyår,2020: The Series,nyårsafton,decennium,jul,högtider,Julen