Hoppa till huvudinnehåll

På tv i dag: Minst 15 olika herrar har realistiska möjligheter att kämpa om VM-medaljer i stora backen

Coronadrabbade Halvor Egner Granerud saknas från årets viktigaste tävling som saknar en klar förhandsfavorit.

Kl. 17.55 Backhoppning HS137, herrar

Finland: Eetu Nousiainen, Niko Kytösaho, Antti Aalto

Kommentator: Mikael Oivo

Tysken Markus Eisenbichler försvarar VM-guldet i tävlingen där minst 15 olika herrar har realistiska möjligheter att kämpa om VM-medaljer. Två som åtminstone visat prov på sin form i Oberstdorf är Piotr Zyla som vann VM-guld i normalbacken och Stefan Kraft som var
bäst i torsdagens kvaltävling.

Niko Kytösaho och Antti Aalto försöker följa upp sina topp-30-placeringar från den första individuella tävlingen i årets VM. På basen av de tidigare hoppen i Oberstdorf får Eetu Nousiainen vara relativt nöjd med en plats bland de 40 bästa.

Läs också