Hoppa till huvudinnehåll

Innehåll från Yle Visit

Huvudinnehåll

Besök Yle!

Välkommen att kika bakom kulisserna under en rundvandring på Yle.

Det förnyade konceptet Yle Visit ger publiken en möjlighet att se hur program blir till och låter besökarna stiga in i redaktionernas intressanta värld. Vem som helst, var som helst kan delta i en virtuell rundvandring på Yle. Bolagets främsta experter, med andra ord de som jobbar på Yle, är dina guider.

Under varje Yle Visit-rundtur får besökarna bekanta sig med en eller flera av Yles redaktioner. Rundturerna direktsänds och du kan följa med dem på Yle Arenan. Med ett Yle-konto kan du som inloggad skicka in frågor och kommentarer under rundvandringen.

På grund av coronaläget ordnas rundturerna i nuläget endast på distans.

Bra att veta om Yle Visit

Du kan följa med då Yle Visit direktsänds eller titta på inspelningen senare på Yle Arenan.

Du kan anmäla dig på förhand och skicka in frågor via enkäten. Det är inte obligatoriskt att anmäla sig på förhand, men det ger oss en bättre bild av publikens storlek och möjlighet att fundera på frågorna på förhand.

Du kan delta genom att skicka din fråga eller hälsning till deltagarna i direktsändningen via Yles chatt. Du behöver ett Yle-konto för att kunna kommentera.

Yle Visit på kommande

Yle Visit på Yle Urheilu 18.8.2023 kl. 19!

Urheiluruutu fyller 60 år och du är inbjuden på festen! Hoppa med på Yle Visits tur i Yle Urheilus redaktion.

Vi träffar kända ansikten och röster och tar reda på hur man gör Urheiluruutu och andra kända och populära program. Vi tar också kontakt med Budapest, där VM i friidrott står inför dörren och minner oss tillbaka i de 60 år som programmet fungerat som kvällssaga för bänkidrottare i varje hem.

Guider på Yle Visits finskspråkiga tur är Inkeri Alatalo och Antti-Jussi Sipilä. Vi ses på visiten!

Frågor

Vi hjälper gärna. Kontakta Yle Visit per e-post: yle.visiitti@yle.fi.

Läs också Yles dataskyddsbeskrivning för evenemang.