Hoppa till huvudinnehåll

Innehåll från Bröllop i färg

Huvudinnehåll

Festdukat bord i vitt

Duka i vitt till ditt bröllop

Drömmer du om ett vintrigt vitt bröllop?

Vitt - placeringskort med prägling

Gör dina egna kort till fest i vit färgskala

Kvinnoansikte med tiara

Vitt - tiara

Gör själv en tiara till bruden.

Orange - dukning

Duka i eldens färg till festen.

Orange hårprydnadsfjäril

Gör din egen accessoar.

Orange - servettringar

Det här behöver du: tjockt orange filttyg guldfärgad organza tjock guldtråd broderitråd i brons (för symaskin) knappar Så här gör du: 1. Klipp till bitar 5,5x21cm av filttyget. 2. Riv lika stora bitar av organzatyg så att kanterna blir fransade. 3.

Orange - chokladmuffins med apelsinglasyr

Som ett komplement till bröllopstårtan eller helt istället för en bröllopstårta kan du göra muffins med glasyr och dekor som passar till festtemat. Hinner du inte baka muffinsen själv så går det att beställa helt vanliga chokladmuffins och så gör du glasyr och dekor själv.

Orange - bordshimmel

Ett festligt sätt att skapa mysig stämning och ett rum i rummet. Denna bordshimmel har Lee gjort till ett bord som är 2 m x 50cm och tänkt för fyra personer, vill du göra för ett större bord så är det bara att öka längden.

Blått - dukning

En havsinspiread dukning på stranden.

Blått - servettbrytning och placeringskort

Servettbrytning Musslan: 1. Öppna servetten och vik den till en trekant. 2. Vik dragspelsveck hela vägen. 3. Vänd sedan servetten så att vikningen ligger neråt. Lyft sedan ändorna upp mot varandra så formas dragspelsvecken till en mussla. 4. Finjustera formen då du placerar servetten på tallriken.

Blått - bröllopsgodis

Tips för dig som ska ordna fest i blåa toner.

Blått - inbjudan i flaska

Det här behöver du: Flaskor med kork Bastband i naturfärg Papper för inbjudan Kartong för namnlapp Så här gör du: 1. Skriv inbjudan på tunnare vitt papper, rulla ihop och knyt om med lite bast. 2. Sätt inbjudan i flaskan, korka till och bind om med mera bast samt fäst en namnlapp.

Duka i grönt till bröllop och fest

Festlig dukning i grönt.

Grönt - gunga

Det här behöver du: rep planka blomrankor i tyg (2 murgrönsrankor ca 1,5m långa och en rosenranka ca 1,5m lång) Så här gör du: 1. Såga plankan till en lämplig längd så att två personer kan sitta i bredd, plus 12 cm i vardera ändan för upphängningshålen. 2.