Hoppa till huvudinnehåll

Beställ BUU-klubbens adventskalender 2016

En stad med många gråa hus på ena sidan av ån och färgglada på den andra
En stad med många gråa hus på ena sidan av ån och färgglada på den andra BUU-klubben,julkalendrar,julkalender

Här kan du beställa årets upplaga av BUU-klubbens julkalender.

Det går att beställa kalendrar under perioden 17.11 - 5.12.2016, eller så länge kalendrarna räcker till. Kalendermotivet kommer från årets julkalenderserie, Det jättestora juleljuset.

Adventskalendern är ett samarbetsprojekt mellan BUU-klubben och Finlands Röda Kors. Kalendern är gratis, med den kommer ett gireringskort för en frivillig inbetalning till Röda Korset. Ge gärna ett bidrag! Då hjälper du Finlands Röda Kors att hjälpa människor i nöd.

I år så bjuder BUU-klubben dessutom på en överraskning i samband med julkalendern. Luckorna i kalendern blir levande med Yle AR appen!

Yle AR applikationen är gratis och finns att ladda ner från och med den 30 november på App Store och Google Play. Varje dag då ditt barn öppnar dagens lucka i julkalender så kan ni tillsammans med hjälp av den nedladdade appen få en överraskning! Bilden på insidan av luckan bli levande! En video, ett hörspel eller en grafisk överraskning kör igång. Innehållet i de 24 luckorna är producerat av Yle och fungerar som stödjande innehåll till BUU-klubbens julkalender i Yle Fem och Barnens Arena.

På grund av den stora efterfrågan på kalendrar går det bara att beställa en kalender åt gången.
OBS! Det kan dröja fler dagar innan du får din kalender. Beställningar gäller i första hand adresser i Finland.