Hoppa till huvudinnehåll
Ämnessidans huvudbild för Hajbo

MGP 2017: finalen

MGP - Melodi Grand Prix 2017, live stream lö 23.9, kl 18.00

Direktstream: Finalen för MGP 2017.

Se streamen här! 10 finalister i åldern 9-15 år tävlar i den årliga återkommande sångtävlingen! Spänningen är hög, stämningen är i taket, en show som heter duga! Rösta på din favorit! Finskt referat: Nuutti Takkinen.

På gång just nu

Allt om MGP 2017

MGP presenterar: Venior, Krista, Jakob, Miira!

MGP-scenen och jurybåset är fullsmockade av stjärnor!

MGP bjuder på Venior som gästartist och juryn består av Krista Siegfrids, Jakob Norrgård från Humorgruppen KAJ och Miira Holländer från RockDonna och Skolmusik.

Vill du se MGP live?

Välkommen som publik till TV-studion i Helsingfors!

Välkommen som genrepspublik till TV-studion i Helsingfors denna lördag, 23 september 2017! Anmäl dig genast på mgp@yle.fi.

Hajbo Nytt!

Hajbo Nytt: Kommer vattkoppor att gå i graven?

Vad är ett vaccin egentligen?

Har du haft vattkoppor? De flesta i din ålder har redan haft viruset. Om du hör till dem som ännu inte har smittats kommer du nu att få en spruta via skolhälsovården, det vill säga ett vaccin, som gör att du inte ska få viruset. Men vad är ett vaccin? Det har Alexina tagit reda på.

Hajbo Nytt: Tubecon

Under två dagar möts youtubers från hela landet.

Årets största Youtube-event TUBECON ordnas på Hartwall Arenan i Helsingfors. Under två dagar möts youtubers från hela landet och fansen har möjlighet att träffa sina favoriter på sociala medier. Mer än 300 youtubers samlas här för fan-träffar, utmaningar, tävlingar och liveshower. Tubecon har blivit jättestort i Finland och nu vill man också sprida det internationellt. Hajbos reporter Rebecka träffar youtube-stjärnorna Tuure, Pinkku Pinsku och Stina.

Hajbo serier

Sommarkollo

Sommarkollo.

Fem 13-åringar spenderar en vecka av sin sommar på ett sommarläger. Sommaren är fylld av drama, kärlek, svek, vänskap och upplevelser. Se alla avsnitt på Arenan och Youtube!

Amanda

En dramaserie om 12-åriga Amanda och hennes liv.

Livslång vänskap som plötsligt knakar i fogarna En dramaserie om 12-åriga Amanda och hennes liv. En dramaserie för Hajbo. Nya avsnitt av Amanda börjar 30.9.2017. Du hittar alla hittills publicerade avsnitt på Arenan och Youtube!

Hajbo Holiday

Hajbo Holiday

Hajbo Holiday görs av oss som skriver manus, agerar och filmar själva. Vi jobbar tillsammans med Hajboredaktionen. Om du är intresserad av att själv göra en liten serie kan du kontakta Hajbo genom att anmäla dej först till Snapchatgruppen på Whatsapp 0444215647. I den gruppen kan man, förutom Snapchatta, bara hänga med eller meddela intresse för Hajbo Holiday. Där meddelar du också om du har en egen Youtubekanal som du vill lyfta upp på Hajbos Youtubekanal :) Här hittar du oss! Arenan och Youtube!

Hajbo testar

Mera grejer att kolla in

HAJBO Dogvlog

Vilket hundliv man lever ibland! Fast ibland är det inte så tokigt...

Prata med mej på instagram!

#mgpfinland - MGP på instagram

Följ mej i sociala medier

Snapchat - hajbooo

Tala med mig där!

Bläddra bland innehåll

Inga artiklar hittades med den valda bokstaven. Var god välj en annan.