Hoppa till huvudinnehåll
Ämnessidans huvudbild för Hajbo

Här hittar du Hajbo

Massor med bra stuff på Arenan

Här hittar du allt som Hajbo nånsin visat - allt.

Kom in och kika på Hajbos fina videoklipp på Arenan. Där finns ingenting för vuxna, så om du söker program om blomrabatter eller rutiga scarfar får du gå nån annanstans. :-) Hajbooooo! Ps: Du har väl redan installerat appen i telefonen eller plattan???

Hajbo finns lite överallt

Följ mig på Hajbooo!

Hajbo finns på Youtube, Snapchat, Instagram och på olika ställen där det händer nånting spännande; t.ex. på Stafettkarnevalen eller MGP. Följ mig på Hajbooo

MGP 2020

Sök till MGP 2020!

Du kan söka till MGP 2020 redan nu!

Om du är 8-15 år (född 2005-2012) och gillar att sjunga, skriva låtar och drömmer om att stå på scen kan du söka till MGP 2020.

MGP 2020

Vill du vara med i nästa års MGP?

Vill du vara med i nästa års MGP så kan du anmäla dig redan nu! Klicka in på mgp.fsu.fi eller joina MGP:s WhatsApp grupp.

MGP 2019

Valter & Asta från Vasa kammade hem segern i MGP 2019: "Det känns helt overkligt"

Jury- och publikröster utsåg den trettonde MGP-vinnaren.

Melodi Grand Prix 2019, avgjordes under lördagskvällen i tv-centret i Helsingfors. De tio finalbidragen framfördes i år av sju soloartister, två duor och en trio och det blev en både färgsprakande och spännande final. Till slut var det duon Valter & Asta från Vasa som stod som segrare med bidraget "Jag klarar mig själv".

Prata med mej på instagram!

Vik en Hajbo!

Stafettkarnevalen 2019

Dansfeelis på Hajbos scen

Dansfeelis på Hajbos scen på Stafettkarnevalen 2019.

Under hela stafettkarnevalen kunde man se de HÄR dansarna med jämna mellanrum - om man tittade upp mot stora skärmen! Superstort tack från Hajbo till alla er som var med och dansade!

Följ mej i sociala medier

Snapchat - hajbooo

Tala med mig där!