Hoppa till huvudinnehåll
Ämnessidans huvudbild för Hajbo

Här hittar du Hajbo

Massor med bra stuff på Arenan

Här hittar du allt som Hajbo nånsin visat - allt.

Kom in och kika på Hajbos fina videoklipp på Arenan. Där finns ingenting för vuxna, så om du söker program om blomrabatter eller rutiga scarfar får du gå nån annanstans. :-) Hajbooooo! Ps: Du har väl redan installerat appen i telefonen eller plattan???

Hajbo finns lite överallt

Följ mig på Hajbooo!

Hajbo finns på Youtube, Snapchat, Instagram och på olika ställen där det händer nånting spännande; t.ex. på Stafettkarnevalen eller MGP. Följ mig på Hajbooo

MGP 2020

Asta och Valter har löst ut sin vinst i MGP - ett halvt år har gått sen de vann, men de har redan ett år med MGP bakom sig!

MGP-året hittills med Asta och Valter.

I oktober 2019 hölls finalen av MGP där tio låtbidrag tävlade mot varandra. Priset bestod av att få göra en ny låt tillsammans med en musikproducent och en musikvideo till den. Dessutom skulle allt det här filmas till en serie. Det blev Asta och Valter från Vasa som vann och nu har de löst ut sin vinst. Men mycket har hunnit hända innan de kom så långt.

Så påverkas Melodi Grand Prix (MGP) av coronaepidemin

Vi räknar med att MGP finalen hålls i oktober!

Coronaepidemin ställer till det för MGPs olika evenemang som var tänkta att hållas under våren. Däremot hoppas vi att själva finalen inte påverkas. Den hålls i oktober. Fortsätt att skicka in dina låtbidrag fram till 5.4!

Kolla in oss på Instagram!

Stafettkarnevalen 2019

Dansfeelis på Hajbos scen

Dansfeelis på Hajbos scen på Stafettkarnevalen 2019.

Under hela stafettkarnevalen kunde man se de HÄR dansarna med jämna mellanrum - om man tittade upp mot stora skärmen! Superstort tack från Hajbo till alla er som var med och dansade!

Vik en Hajbo!

Följ oss på sociala medier

Snapchat - hajbooo

Chatta med oss!