Hoppa till huvudinnehåll
Ämnessidans huvudbild för Hajbo

STRUL: drama med eftersnack

MGP 2018

MGP 2018 söker nya stjärnor!

Låtskrivare, sångare och dansare sökes!

MGP 2018 söker årets unga stjärnor och vill nu att alla intresserade 8-15-åringar skickar in sina egna låtar för uttagning till final i oktober.

Hur är det att vara med i MGP?!

Allt du vill veta om MGP

Hur skriver jag en låt? Vilka var med förra året? Hur såg finalen ut? Gå in på Arenan så hittar du massor av tips, råd och roliga klipp.

Här hittar du Hajbo

Massor med bra stuff på Barnens Arena

Här hittar du allt som Hajbo nånsin visat - allt.

Kom in och kika på alla fina videoklipp på Barnens Arena. Där finns ingenting för vuxna, så om du söker program om blomrabatter eller rutiga scarfar får du gå nån annanstans. :-) Hajbooooo! Ps: Du har väl redan installerat appen i telefonen eller plattan???

Hajbo på YouTube

Här finns allt som Hajbo och ni gjort.

Här hittar du de färskaste klippen, länkar till era YouTube-konton och en massa annat!

Prata med mej på instagram!

Hajbo dramaserier

Pendlarbarnen

Dramaserie om skillsmässobarn som reser kors och tvärs.

Pendlarbarnen är en dansk serie om skilsmässobarn som varje vecka åker kors och tvärs genom Danmark för att träffa den förälder de ska tillbringa veckoslutet hos. Den enda vuxna på "barntåget" är ungdomsledaren Ole. Handlingen i de femton avsnitten utspelar sig huvudsakligen på tåget och vi följer med en grupp unga som har blivit lovade att få vara med i de Danska Statsjärnvägarnas reklamkampanj med en egenhändigt skriven hitlåt. Det går litet si och så med låtskrivandet när många starka viljor ska enas samtidigt som det oundvikligen uppstår förälskelser mellan ungdomarna. Huvudpersonerna är Kasper som älskar rap och Marie, en ung flicka med klart egen vilja. Vad ungdomarna inte till en början vet är att järnvägens chef i själva verket har planer på att sluta med den speciella weekendvagnen för barn... Du hittar serien på Arenan

  • Jenter

    Ett tjejgängs väg från klass 6 - 8.

  • Amanda

    En dramaserie om 12-åriga Amanda och hennes liv.

Allt om MGP 2017

#mgpfinland - MGP på instagram

Följ mej i sociala medier

Snapchat - hajbooo

Tala med mig där!