Hoppa till huvudinnehåll
Ämnessidans huvudbild för Hajbo

Hajbo Epic Night Battle - Live

Logo text Hajbo Epic Night Battle

Hajbo spel 3: START fredag 24.3.2017 kl. 18

Se liveströmmningen 24.3 kl 18:00.

Spelomgång 3. DU kan också delta i vårens och höstens turneringar och vara med och spela hemifrån! Anmäl dej genom att skicka ett whatsappmeddelande med ditt FÖRNAMN + EFTERNAMN och ordet "spelgruppen" till telefonnumret 040 3243695.

MGP 2017

affisch för MGP 2017

MGP 2017 - Tillsammans är stark

Nu finns ditt livs chans att vara med i MGP 2017.

Jakten på de tio MGP-finalbidragen börjar nu och pågår fram till den 6 april. Är du mellan 8 och 15 år och gillar att sjunga, dansa eller skriva låtar så är det här din stora chans. Plita ihop en låt, spela in den till exempel i din mobil och skicka in den till oss!

anmälningsknapp för mgp 2017

MGP 2017 - Skicka in ditt bidrag!

Skicka in ditt låtbidrag senast den 6.4.2017.

Skicka in ditt låtbidrag senast den 6.4.2017 Det här formuläret består av två sidor. På sida ett fyller du i alla uppgifter om dig själv och om din låt. På sida två laddar du upp låten. Till sida två kommer du genom att fylla i sida ett och trycka på "skicka" längst ner i formuläret. Lycka till!!

Hajbo serier

Hajbo Epic Night Battle - turnering

11-13-åringar från hela landet spelar loss med oss.

Den stora nyheten i år är att vem som helst, var som helst i landet, kan delta! Du kan nämligen koppla upp dig hemifrån och vara med och tävla i kvalificeringsturneringarna online. Vårens turneringar pågår från mars till mitten av maj och ytterligare fyra spelomgångar blir det under hösten. Kom med och spela du också! Anmäl ditt intresse till gruppen i WHATSAPP så får du veta mera. Skicka förnamn + efternamn samt ordet "spelgruppen" till 040 324 3695. Se senaste klippen på Arenan och Youtube

Amanda

En dramaserie om 12-åriga Amanda och hennes liv.

Livslång vänskap som plötsligt knakar i fogarna En dramaserie om 12-åriga Amanda och hennes liv. En dramaserie för Hajbo. Nya avsnitt av Amanda blir det i april 2017. Du hittar alla hittills publicerade avsnitt på Arenan och Youtube!

Hajbotisdag

Det mesta och det bästa med Hajbos programledare.

Hajbotisdag tar upp det som är aktuellt just nu. Det kan handla om kändisar, nyheter, challenges - inget är omöjligt! Här hittar du oss! Arenan och Youtube!

Vi pratar om mobbning

Vi får ta del av barnens egna mobbningshistorier.

Hajbo mobbning är en serie som tar upp barnens egna mobbningshistorier. Barn berättar både anonymt och icke-anonymt om hur de upplevt mobbning eller varför de varit mobbare. Ifall du själv känner att du blir mobbad så ska du gärna ta kontakt med din egen skolas skolkurator eller skolpsykolog. Se hela serien här Arenan och Youtube!

Hajbo Nytt!

Hajbonytt: Jämställdhet

Aktualiteter för barn.

Vi firade just Minna Canth-dagen, alltså jämställdhetsdagen, den 19 mars. Är vårt land jämställt, har pojkar och flickor samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter? Vad borde vi ännu jobba på? Vi besökte klass 6B i Mattliden i Esbo och kollade läget där. Vi fick också hjälp av Sara Sundell som är verksamhetsansvarig för Genus & Jämställdhet på Folkhälsan. Vad tycker du? Har du någongång blivit orättvist behandlad pga ditt kön? Juniorer: Rebecka Kaseva & Rasmus Sundström Expert: Sara Sundell, verksamhetsansvarig för Genus & jämställdhet, Folkhälsan

Hajbo Nytt: Plast

Vad kan vi göra åt all plast som flyter omkring i havet?

Det flyter omkring hela flottar av plast i våra hav. Det är till stor skada för vår miljö och många fiskar och andra djur i våra vatten skadas och t.o.m. dör. Hur kommer det sig att det finns så mycket plast i haven och vad kan vi göra åt det? Vad är plast gjort av och är det farliga ämnen? Är all plast dålig för miljön?

Mera intressanta grejer att kolla in

Emil Mannerström och Johan Stadius gillar att leka historia.

Historia är spännande

Historia redan på tvåan, säger åttaåringar.

Man borde få lära sig historia tidigare i skolan, och först vill man höra om hur det har varit i Finland förr! Det tycker Emil Mannerström och Johan Stadius.

hajbo på arenan

Massor med bra stuff på Barnens Arena

Här hittar du allt som Hajbo nånsin visat - allt.

Kom in och kika på alla fina videoklipp på Barnens Arena. Där finns ingenting för vuxna, så om du söker program om blomrabatter eller rutiga scarfar får du gå nån annanstans. :-) Hajbooooo! Ps: Du har väl redan installerat appen i telefonen eller plattan???

Annat intressant

Jontti på Snapchat

Kolla vad Jontti hade att säga på Snapchat!

Missade du Jontti på Snapchat? No panik! Titta här vad han hade att säga.

Hajbo testar: Ridning

Missade du vår ridningsserie från förra året?

Gillar du hästar? Missade du vår ridningsserie från förra året? Du kan se den igen på Youtube eller Arenan!

Kan du koden? Del 6-10

Fortsättningen på programmeringsserien!

Att programmera robotar, att printa med 3D-printer och att få lampor att blinka. Detta handlar de sista delarna i "Kan du koden?" om.

Kul på hjul

Kolla in dessa coola cykeltrick!

Gillar du coola cykeltrick? Kolla in headflippers-gänget från Korsholm och Alberts cykeläventyr i fjällen i Lappland!

Prata med mej på instagram!

#mgpfinland - MGP på instagram

Följ mej i sociala medier

Snapchat - hajbooo

Tala med mig där!

Bläddra bland innehåll

Inga artiklar hittades med den valda bokstaven. Var god välj en annan.