Hoppa till huvudinnehåll
Ämnessidans huvudbild för Hajbo

Här hittar du Hajbo

Massor med bra stuff på Barnens Arena

Här hittar du allt som Hajbo nånsin visat - allt.

Kom in och kika på alla fina videoklipp på Barnens Arena. Där finns ingenting för vuxna, så om du söker program om blomrabatter eller rutiga scarfar får du gå nån annanstans. :-) Hajbooooo! Ps: Du har väl redan installerat appen i telefonen eller plattan???

Hajbo finns lite överallt

Följ mig på Hajbooo!

Hajbo finns på Youtube, Snapchat, Instagram och på olika ställen där det händer nånting spännande; t.ex. på Stafettkarnevalen eller MGP. Följ mig på Hajbooo

Hajbos julkalendrar genom tiderna

24 sätt att bli av med en lutfisk

Hajbos julkalender 2015.

Carl-Johan är hos sin mormor varje dag i december. Mormor älskar lutfisk, men det gör inte Carl-Johan. Hur skall han göra för att bli av med sin lutfisk 24 gånger? Hajbos julkalender 2015.

Topp Tomte 2016

Hajbos julkalender 2016.

Det finns för många olika tomtar världen. EU har bestämt att man ska välja en tomte som får representera Europa. Till sin hjälp tar de tre experter som ska utföra jobbet fram till jul. Genom olika tester ska de få fram den bästa Topp Tomten. Hajbos julkalender 2016.

Hajbo Just Nu

MGP-vinnarnas nya musikvideo Dansa!

Melodi Grand Prix 2018 vinnare är Moski och Zingo.

Flickorna tycker om att dansa och röra på sig och det fick dem att skriva låten. Här sprider de sin glädje och sitt budskap genom musikvideon som är skapad just för dem. Den var en del av MGP-priset, förutom pokal, ära och berömmelse! Produktion: Five Corners Production #mgpfinland

Hajbo Epic Night Battle - Live

Final-fredag med Hajbo Epic Night Battle

Det stora finlandssvenska lannet kör igång.

Ikväll förbereder lag syd och lag nord sig för morgondagens stora kamp. Idag gäller det att få ihop krut, bygga borgar, fästningar och kanoner så man har bästa möjliga startläge imorgon.Spelare har samlats på lan i Vasa och Esbo men också hemma vid sina datorer. Du kan också delta hemifrån fredag 16.11.2018 kl. 21-23.30. Döda creepers och fixa krut till det lag du hejar på! Funkar med dator (Java edition) och Minecraft 1.12.2. Serveradressen är creeper.net9.fi

Hajbo Epic Night Battle SydNord-spelet FINALEN lördag!

Idag får vi veta vem som är mästare i Minecraft!

Vem är bäst på MINECRAFT? Femmor och sexor från hela svenskfinland möts i en stor, avgörande final: Södra Finland mot Österbotten, lag SYD mot lag NORD. Bara ett lag kan vinna! Du där hemma kan också delta och påverka spelet! Var med och styr TNT-ballongen!

SydNord Warm Up!

Huvudspelet i Hajbo Epic Night Battle 2018

Så här går SydNord-spelet till! Syd har spelare från Vindängen, Lagstad, Munksnäs, Kottby, Cygnaeus, Söderkulla och Sirkkala skola. Nord kommer från Solf, Karvsor, Replot, Övis, Helsingby, Haga, Gerby, Zacharias och Lagmans skola. Förberedelserna inför finalen är i full gång. Även i kväll kan du testa Creepers Island (ti 13.11 kl. 19-21)! Hitta en Hajbosten - för den till startplattan - visa för Admin - kontakt via formuläret - vinn ett Hajbopris! Vinnare: registrera dej här så får du ditt pris!

Snart smäller det på Creepers Island!

Hajbo Epic Night Battle presenterar hemmaspelet.

Inför årets stora final i Minecraft kollar vi in spelarenan du kan delta i, Creepers Island. Redan ikväll (lö 10.11) kl. 19-21 kan du testa spelet online. Serveradressen är: creeper.net9.fi Hitta Hajbostenar! Bl.a. lottas två LAN-platser ut till finalen i Vasa och Esbo. Kanske platserna är för dej och din kompis? Anmälning till LAN-plats här

Hajbo dramaserier

Trio-Keplerdiamanterna

Keplerdiamanterna

"Keplerdiamanterna" är en norsk äventyrsserie. De tre ungdomarna i Trio, Nora, Lars och Simen, får reda på att Noras pappa kanske inte omkom i en flygkrasch så som man hittills har trott. Tysken Wolfgang Schwartz som nyligen kommit ut ur fängelset, tar upp jakten på Keplerdiamanterna igen.

STRUL: drama med eftersnack

STRUL: Får man nya kompisar i högstadiet?

Josefin hänger med ett nytt kompisgäng.

Att börja i högstadiet kan ändra på mycket. Josefin hänger med ett nytt kompisgäng. Drama med eftersnack. Skådespelare: Hanna och Isabella. Eftersnack med Tyra, Johan, Alicia och Alvar.

STRUL: När lämnar du kompisen i sticket?

Hyss är roligt tills man åker fast.

Hyss är roligt tills man åker fast. Vad händer om bara en i gruppen får kvarsittning? Drama med eftersnack. Skådespelare: Viggo, Hanna och Isabella. Eftersnack med Tyra, Johan, Alicia och Alvar.

STRUL: När går ett prank för långt?

Vänskap ska väl vara roligt? Vänskapen står på spel.

Vänskap ska väl vara roligt? Vänskapen syår på spel då Sofia testar Elin. Drama med eftersnack. Skådespelare: Ellen och Ingrid. Eftersnack med Tyra, Hanna, johan och Ida.

STRUL: Kollar du på andras kroppar?

Josefin känner sig obekväm efter Jonatans kommentar.

Josefin känner sig obekväm efter Jonatans kommentar. Vad får man säga och inte säga om en annan person? Drama med eftersnack. Skådespelare: Hanna, Edwin, Mila, och Ellen. Eftersnack med Tyra, Johan, Hanna och Ida

Vik en Hajbo!

Stafettkarnevalen 2018

Prata med mej på instagram!

Allt om MGP 2017

#mgpfinland - MGP på instagram

Följ mej i sociala medier

Snapchat - hajbooo

Tala med mig där!