Hoppa till huvudinnehåll
Ämnessidans huvudbild för Hajbo

Annat intressant

Dans tutorial till refrängen av VÅGA TALA FINSKA

Dans tutorial till refrängen av VÅGA TALA FINSKA

Elsa, Ronja och Sofia visar hur danskoreografin går i refrängen till Hajbos musikvideo 2017 VÅGA TALA FINSKA Det här är dansen du ska lära dig ifall du vill vara med och dansa på Stafettkarnevalen 2017 ;) Koreografi: Elsa och Ronja

Hajbolåten: Våga tala finska

Hajbolåten: Våga tala finska.

Här är den äntligen! Årets Hajbolåt 2017: Våga tala finska. Såhär såg det ut i musikstudion när sångarna Keira, Daniel och Stella bandande in låten. Låtens musikvideo kommer ut i maj och den kommer att bli såå bra!

Telefondans tutorial

Telefondans tutorial.

Vill du vara med och dansa i Hajbos musikvideo 2017 till låten "Våga prata finska"? Här ser du Livs koreografi.

Teckna manga

Teckna manga

Är du intresserad av att teckna Manga? Anamaria är jätteduktig på det. Här visar hon hur du kommer igång.

Hajbo Nytt!

Hajbo Nytt: Escape Room

Aktualiteter för barn

Ett spel som har blivit jättepopulärt på sista tiden är Escape Room. De är interaktiva live-spel som går ut på att man ska hitta ledtrådar som hjälper en att ta sig ut ur ett rum eller en knepig situation. Man har en timme på sig att lösa problemet. Spelen är ofta kluriga men jättespännande och man löser det bäst tillsammans i grupp. Hajbo Nytts team med Maddie, Anna, Luca och Ochuko träffar live-spels experten Aleksi Jokela och testar Escape room- spelet Airplane.

Hajbo Nytt: Ledsen efter attacken i Stockholm?

Det är normalt att känna stor oro efter en terrorattack. Psykologen Martina Salvén svarar på era funderingar om attacken i Stockholm. Så ger hon 5 tips på vad man kan göra om man känner sig liten och rädd. Vid stor rädsla kan du ringa till Mannerheims Barnskyddsförbunds kristelefon för att prata med en vuxen. Tyvärr är svensk service inte garanterad. Mannerheims Barnskyddsförbunds hjälptelefon (finska): ring 116 111 Du kan också chatta på Sluta panta-chatten. Den är öppen må-ti och fre kl.19-22. svenska.yle.fi/sluta-panta

Hajbo Nytt: Äta insekter?

Aktualiteter för barn.

Skulle du vilja äta insekter till middag? Insekter ses som framtidens hopp när det snackas om matproduktion och hållbar utveckling. Men klarar vi att skippa köttet för att äta insekter istället? Hajbos reportar Annika och Tindra träffade Perttu Karjalainen som föder upp syrsor och jobbar för att få börja sälja dem som mat i Finland. Han bjöd dem dessutom på ett smaskigt mål mat...

Mera grejer att kolla in

Hajbos egen chef Ramses fixar hundiga mellanmål

HAJBO Dogvlog

Vilket hundliv man lever ibland! Fast ibland är det inte så tokigt...

hajbo på arenan

Massor med bra stuff på Barnens Arena

Här hittar du allt som Hajbo nånsin visat - allt.

Kom in och kika på alla fina videoklipp på Barnens Arena. Där finns ingenting för vuxna, så om du söker program om blomrabatter eller rutiga scarfar får du gå nån annanstans. :-) Hajbooooo! Ps: Du har väl redan installerat appen i telefonen eller plattan???

Hajbo serier

Hajbo Epic Night Battle - turnering

11-13-åringar från hela landet spelar loss med oss.

Den stora nyheten i år är att vem som helst, var som helst i landet, kan delta! Du kan nämligen koppla upp dig hemifrån och vara med och tävla i kvalificeringsturneringarna online. Vårens turneringar pågår från mars till mitten av maj och ytterligare fyra spelomgångar blir det under hösten. Kom med och spela du också! Anmäl ditt intresse till gruppen i WHATSAPP så får du veta mera. Skicka förnamn + efternamn samt ordet "spelgruppen" till 040 324 3695. Se senaste klippen på Arenan och Youtube

Amanda

En dramaserie om 12-åriga Amanda och hennes liv.

Livslång vänskap som plötsligt knakar i fogarna En dramaserie om 12-åriga Amanda och hennes liv. En dramaserie för Hajbo. Nya avsnitt av Amanda blir det i april 2017. Du hittar alla hittills publicerade avsnitt på Arenan och Youtube!

Hajbotisdag

Det mesta och det bästa med Hajbos programledare.

Hajbotisdag tar upp det som är aktuellt just nu. Det kan handla om kändisar, nyheter, challenges - inget är omöjligt! Här hittar du oss! Arenan och Youtube!

Vi pratar om mobbning

Vi får ta del av barnens egna mobbningshistorier.

Hajbo mobbning är en serie som tar upp barnens egna mobbningshistorier. Barn berättar både anonymt och icke-anonymt om hur de upplevt mobbning eller varför de varit mobbare. Ifall du själv känner att du blir mobbad så ska du gärna ta kontakt med din egen skolas skolkurator eller skolpsykolog. Se hela serien här Arenan och Youtube!

MGP 2017

affisch för MGP 2017

MGP 2017 - Tillsammans är stark

Nu finns ditt livs chans att vara med i MGP 2017.

Jakten på de tio MGP-finalbidragen börjar nu och pågår fram till den 6 april. Är du mellan 8 och 15 år och gillar att sjunga, dansa eller skriva låtar så är det här din stora chans. Plita ihop en låt, spela in den till exempel i din mobil och skicka in den till oss!

Prata med mej på instagram!

#mgpfinland - MGP på instagram

Följ mej i sociala medier

Snapchat - hajbooo

Tala med mig där!

Bläddra bland innehåll

Inga artiklar hittades med den valda bokstaven. Var god välj en annan.