Hoppa till huvudinnehåll

Innehåll från Inrikes

Huvudinnehåll

Visa fler Du är på sida 1, gå till följande sida

Tv-Nytt 19:30

Yle Nyheter TV-nytt

Toppmötet mellan USA:s Biden och Rysslands Putin är över, inga stora genombrott då stormakternas ledare träffades i Geneve. Lång debatt om regeringens vårdreform i riksdagen, oppositionen varnar för att reformen blir både dyr och dålig. Litteraturälskaren Jasmine Kelekay utser Svenska Yles litteraturpris i år, hon hoppas att årets utbud av finlandssvensk litteratur ska överraska henne med något nytt och fräscht. Finland förlorade mot Ryssland med 0-1 i fotbolls-EM, och missade sin första chans att säkra avancemangsplatsen till åttondelsfinalerna.

Svenska Yle Story

Kulturbranschen demonstrerade – Jazztrummisen Aleksi har inte haft en spelning på åtta månader

Jazztrummisen Aleksi Heinola, 27 år, spelade 150 konserter år 2019, men har inte spelat för livepublik sen oktober i fjol.

Vi följde med Aleksi då han och tusentals andra demonstrerade mot hur kulturbranschen i Finland har behandlats under coronaepidemin.

Huvudstadsregionen

Österbotten

Västnyland

Åboland

Östnyland

Yle Nyheter

Gullmets - Om allt som inte fungerar

Avsnitt 13: Sätter pandemin käppar i hjulet för urbaniseringen?

Distansarbete har blivit mer regel än undantag och många förverkligar drömmen om att flytta till landsbygden. Syns den här trenden redan i statistiken?
Jag träffar en nyinflyttad familj i Karis, ställer frågor till fastighetsmäklare och forskare samt inviger min nya greenscreen.