Hoppa till huvudinnehåll

Innehåll från Inrikes

Huvudinnehåll

Visa fler Du är på sida 1, gå till följande sida

Tv-Nytt 19:30

Yle Nyheter TV-nytt

Regeringen lättar på reserestriktionerna, men fortfarande krävs två vaccindoser för turistresa till Finland. Över hälften av alla vuxna har fått den första vaccindosen, samtidigt som allt färre nya coronafall har konstaterats. Coronaåret är över för en del beväringar i Nylands brigad - restriktioner fortsätter för de nya som rycker in ett par veckor. Regeringskris i Sverige. USAs och Rysslands beslut att inleda en dialog om ökad vapenkontroll får positivt mottagande. Vegas sommarpratare är i startgroparna - lyssnarnas favoritpratare kommer från Pargas.

Svenska Yle Story

Kulturbranschen demonstrerade – Jazztrummisen Aleksi har inte haft en spelning på åtta månader

Jazztrummisen Aleksi Heinola, 27 år, spelade 150 konserter år 2019, men har inte spelat för livepublik sen oktober i fjol.

Vi följde med Aleksi då han och tusentals andra demonstrerade mot hur kulturbranschen i Finland har behandlats under coronaepidemin.

Huvudstadsregionen

Österbotten

Västnyland

Åboland

Östnyland

Yle Nyheter

Gullmets - Om allt som inte fungerar

Avsnitt 13: Sätter pandemin käppar i hjulet för urbaniseringen?

Distansarbete har blivit mer regel än undantag och många förverkligar drömmen om att flytta till landsbygden. Syns den här trenden redan i statistiken?
Jag träffar en nyinflyttad familj i Karis, ställer frågor till fastighetsmäklare och forskare samt inviger min nya greenscreen.