Hoppa till huvudinnehåll

Innehåll från Lediga jobb

Huvudinnehåll

Lediga jobb

Yles studio och text På jobb på Yle

Hur är det att jobba på Yle? Bekanta dig med oss!

En fotograf i blå t-shirt bär på ett kamerastativ och pratar med en redaktör på gatan.

Yle – Gemensamt för alla, unikt för mig

Yle är finländarnas public service-mediebolag. Vi ökar förståelsen för varandra och världen och stärker samhället och kulturen i Finland.

Vår uppgift är unik. Vårt innehåll och våra tjänster är tillgängliga för alla oberoende av ålder, kön, ekonomisk situation eller bostadsort. Vi ger service på de två officiella inhemska språken och beaktar både olika minoriteter och specialgrupper.

En redaktör med hörlurar på huvudet framför en mikrofon i en radiostudio.

Vårt arbete är viktigt

Vi tillhandahåller nyheter, de största sporthändelserna, drama, faktaprogram, underhållning och säkert innehåll för barn till de finländska hemmen. Vi delar vardag och fest med finländarna.

Vi inspireras av att vi får jobba med någonting som är viktigt för alla finländare. Det bästa med vårt jobb är mötet och dialogen med finländarna.

Människor som sitter i två soffar framför en kanban-tavla.

Landets mest mångsidiga kreativa arbetsplats

På Yle arbetar passionerade proffs inom mediebranschen – allt från reportrar och kodare till klarinettister och ingenjörer. Yle-mentaliteten innebär att göra tillsammans. Vi har regionala redaktioner på 25 orter i Finland.

Vi inspirerar till kreativitet och ger utrymme för nya idéer. Vi har respekt för människan – tillsammans åstadkommer vi någonting bättre. Vår arbetskultur omfattar kontinuerligt lärande och möjligheter till utbildning och arbetsrotation.

Följ oss #vårtyle #ylemme