Hoppa till huvudinnehåll

Innehåll från Programutvecklare och dataexperter

Huvudinnehåll

Kom och bygg upp tjänster som finländarna älskar och som också dina grannar känner till!

Vare sig det gäller de olympiska spelen, val, slottsbalen, de viktigaste nyhetshändelserna eller Eurovisionen, har vårt team ett finger med i spelet. Det är inte fråga om ett jobb inom en liten krets ー våra tjänster når nästan 4 miljoner finländare varje vecka.

Detta är vi särskilt stolta över:

  • Tjänster i miljonklass. Vi tillhandahåller digitala tjänster för hela befolkningen och möjliggör Yles innehåll från nyheter till fakta- och underhållningsprogram på Yle Arenan. Målet är att våra system ska vara de bästa. Det säger naturligtvis alla, men våra nyhetstjänster och Yle Arenan måste verkligen fungera i alla situationer. Detta innebär att vi har ett stort ansvar för att göra saker och ting på rätt sätt.

  • En bra programmeringskultur skapad av våra utvecklare. Vi arbetar kollektivt och våra team är autonoma. Teamen beslutar själva om sina arbetssätt, teknikval och hur de bäst löser de tekniska utmaningarna. Man ansvarar för tjänsterna på ett övergripande sätt, allt från koncept och design till produktionsexport och arkitektur.

  • Rättvis belöning. I motsats till vad många kanske tror betalat vi lön enligt riktlinjerna för de stora aktörerna i branschen. Dessutom belönar vi våra kollegor för bland annat utvecklingen av vår kultur och gemenskap, för att hjälpa andra och för det goda arbete som de gjort inom det egna ansvarsområdet.

  • Möjlighet att växa och utvecklas. Du får de mest yrkeskompetenta arbetskamraterna inom sin bransch och ansvar precis i den mån det känns lämpligt. Du behöver inte vara rädd för att fastna i vardagslunken, eftersom övergången från ett team till ett annat är lätt när man lägger vikt vid karriärutvecklingen. Som exempel kan nämnas utvecklingen från utvecklare till arkitekt och vägen från programmerare till en roll som coach. Dessutom erbjuder vi dig möjlighet att delta i önskade utbildningar både i hemlandet och utomlands.

  • Tid för viktiga saker. Vi vill att ditt liv ska rymma mer än bara arbete. Du utför arbetet flexibelt på det övriga livets villkor. Det går utmärkt att utföra distansarbete och du behöver inte bokföra projektspecifika timmar. Våra sakkunniga PO ser till att vi har tid att utföra vårt arbete på ett högklassigt sätt.

  • Ett OPS-team i världsklass som gör det möjligt för oss att fungera som utvecklare. Vi har kommit långt i vår kodbaserade infrastruktur och vårt OPS-team ser till att verktygen motsvarar behovet. Du behöver inte oroa dig för hur du tar din mjukvara till produktion, utan du kan koncentrera dig på det väsentliga.