Innehåll från Mat och dryck
Huvudinnehåll
Matquiz: Hur gör man en 1-2-3 lag eller vad gör man då man blancherar?
På köpet får du flera nya matlagningstips.
Fixa eurovisionsfesten med neongrönt färgtema – här är fem tips på drinkar och dipp till lördagen
Guacamole och mojito i Käärijäs nyanser.
Hur tänker du fira mamma, mormor eller farmor? Här hittar du morsdagsidéer om blommor, mat och drinkar som du kan överraska med
Morsdagen i år infaller söndagen den 14 maj.
Veganen Emma Andersson svarar på köttätarnas fem vanligaste argument
”Djur ska ha lagstiftade rättigheter”.
Tycker du det är svårt att tillreda fisk? Då ska du testa ecuadoriansk ceviche
Här bjuder vi på ett enkelt recept med popcorn.
Alkoholfria bubblor trendar då vi väljer dryck till festen – här får du tips på två goda drinkar med mousserande vin
En mörk 80-talsklassiker gör också comeback.
Ogillar du beniga fiskar? Gör havets wallenbergare av gädda, mört eller braxen
Med en mixer fixar du festmat på kort tid.
Säg farväl till misslyckade äggröror – med det här enkla knepet får du en garanterat krämig röra som håller sig perfekt i timmar
Testa också kryddiga ägghalvor eller deviled eggs.
Förvandla överbliven gröt till mättande plättar – har du lite tid över kokar du ihop en het tjinuskisås medan du steker
Du kan använda vilken sorts gröt som helst i smeten.