Hoppa till huvudinnehåll

Arvingarna

 • Karaktärerna Thomas och Nora på en brygga med en polisbåt i bakgrunden.

  Från Andersens Badehotel, via Sandhamn till Tanzania - Alla tiders dramasommar på Yle Fem och Arenan

  11.05.2018Yle Fem
  Aldrig tidigare har Yle Fem bjudit på ett så rikt dramautbud som sommaren 2018. Det utlovas ett flertal nya serier och även repriser på populära program. Dessutom kompletteras utbudet med ett par serier på svenska, eller med svensk textning, från Yles övriga kanaler.
 • Huvudkaraktärerna i dramaserien Arvingarna fotograferade i trädgården bakom huset.

  Arvingarna - sista kapitlet i släktsagan

  10.06.2017Yle Fem
  Det har gått tre år sedan vi lämnade de fyra arvingarna på Grønnegaard. Efter arvstvister, konstförfalskningar och familjegräl har Emil, Frederik, Gro och Signe slutit fred – men gamla oförrätter är svåra att begrava.
 • Huvudkaraktärerna i dramaserien Arvingarna fotograferade i trädgården bakom huset.

  Testa dina kunskaper om Arvingarna

  10.06.2017Yle Fem
  Den tredje och sista säsongen av Arvingarna kör snart igång på Yle Fem och Arenan. Har du koll på syskonen, vännerna kring Grønnegaard och alla turerna i serien? Gör vårt test.
 • Arvingarna 2

  Hur väl känner du Arvingarna?

  27.03.2015Titta och lyssna
  Visst kan du allt om Arvingarna? Testa dig själv!
 • Arvingarna 2

  Drömmen om Grønnegaard

  20.03.20152Yle Fem
  Signe kämpar på för att förvekliga sin dröm om Grønnegaard. Hon har stöd för sina planer hos syskonen – men deras kaotiska liv börjar långsamt få allt större konsekvenser.
 • Pernilla August

  Att regissera är som att laga en middag

  01.10.2014Kultur och nöje
  Pernilla August är aktuell som huvudregissör för den danska TV-serien Arvingarna. Och att regissera är lite som att tillreda en middag och ordna en bra fest, säger Pernilla.
 • Arvingarna

  Ett trasigt danskt familjeporträtt

  26.09.20142Yle Fem
  Den internationellt erkända konstnären Veronika Grønnegaard har levt ett excentriskt och färgrikt liv på herrgården Grønnegaard. I den kaotiska miljön på Grønnegaard har också hennes barn vuxit upp. När Veronika dör samlas de för att för att ta avsked men också för att få sin del av arvet. Bodelningen blir en resa in i hemligheter och lögner.
 • Arvingarna

  Karaktärerna i Arvingarna

  25.09.20142Yle Fem
  Det danska succédramat Arvingarna berättar om vad vill det säga att vara en familj i tider då klassiska familjemönster radikalt förändras? Det frigjorda och självrealiserande 60- och 70-talen speglas genom barnen in i våra dagar.