Hoppa till huvudinnehåll

En tvättäkta lantis

 • Badhotellet bil på stranden.

  Ulla översatte den danska serien Badhotellet och kopplade sen av - på ett danskt badhotell

  04.09.2019Kultur och nöje
  Översättaren Ulla Pedersen Estberg har en nära relation till den danska dramaserien Badhotellet - så nära att hon beslöt att det var dags att själv checka in på motsvarande ställe.
 • Frank tillsammans med hästen Solveig i ett vintrigt landskap.

  Traditionellt jordbruk och hantverk, inga genvägar

  17.01.2018Yle Fem
  Välkommen till den 18:e säsongen av En tvättäkta lantis med Frank och hans aldrig sinande ström av både stora och små projekt. När säsongen startar har snön lagt sig över Kastaniegården och knistrar vit i solskenet.
 • Frank Erichsen på en åker.

  Mer "slow living" med Frank och hans familj

  14.10.2017Yle Fem
  Välkommen tillbaka till Frank och hans familj på Kastaniegården. Det är högsommar och Frank njuter av livet med djuren och odlingarna. Säsong 17 av En tvättäkta lantis bjuder också på kalkbränning, fortsatta byggprojekt och tillverkning av äppelcider.
 • Frank Erichsen ser över sina odlingar i första avsnittet av säsong 16.

  "Bonderøven" inleder nytt år och ny säsong

  11.01.2017Yle Fem
  Hela Nordens favoritbonde Frank hälsar oss välkomna till säsong 16 av Bonderøven, eller En tvättäkta lantis som serien heter hos oss. Ett nytt år står för dörren och det blåser nya vindar på Kastanjegården.
 • En tvättäkta lantis

  Trädgårdsarbete och husbygge

  14.10.2015Yle Fem
  Lantisen Frank Erichsen är tillbaka med en ny säsong. Det är sommar och Frank kollar in trädgårdslandet där ärtskidorna växer och förhoppningsvis en dag de små äppelträden och havtornsbuskarna ska bära frukt. I den trettonde säsongen av En tvättäkta lantis fortsätter också arbetet med det nya bostadshuset.