Hoppa till huvudinnehåll

Matdax - 2002-08-20

  • Pesto

    20.08.2002Recept
    Pesto är gott att ha till det mesta, det går t.ex. alldeles utmärkt att blande ut tillsammans med pasta och ätas som sådant.
  • Konservburksgryta

    20.08.2002Recept
    Trots namnet är denna rätt inte alls så vardagligt grå som man kunde tro. Särskilt inte för vänner av kikärter.
  • Två lätta omeletter

    20.08.2002Recept
    Det är inte svårt att göra en omelett och inte tar det länge heller. Dessa två klarades av på cirka fem minuter.
  • Sparrissallad med kikärter

    20.08.2002Recept
    En smaskig sparrissalled där sparrisskaften först kokas i bitar men knopparna hålls hela.
  • Picknickpaj

    20.08.2002Recept
    En smaskig paj perfekt för picknicken ute i det gröna.
  • Rabarberchutney

    20.08.2002Recept
    En god engelösk chutney som får smak från den inhemska sommaren av rabarber.
  • Apelsiner

    Fräsch apelsinsaft

    20.08.2002Recept
    Färskt apelsinsaft är väldigt gott, men också det går att förbättra med små knep.
  • Fetafyllda paprikor

    20.08.2002Recept
    Ett gott och matigt tilltugg för alla som gillar paprika och ost.