Hoppa till huvudinnehåll

Musikrepubliken med Tommy

 • Artisten Taches.

  Musikrepubliken med Tommy: Mystiska musikgenier

  14.11.2015X3M
  Jakten på bra, pinfärska beats går vidare och den här veckan tar Tommy Nordlund hjälp av bland andra urcoola TÂCHES för att få fart på festen.
 • Artisten Leo Islo på livespelning.

  Musikrepubliken: Fresh med få Facebooklikes

  07.11.2015X3M
  Nu tar vi väl ändå och firar lite. Orsak 1: David Bowie kommer med nytt album. Orsak 2: Det är många andra nya legendarer på gång. Tommy Nordlund listar ett par av dem.
 • Skivomslaget till Junior Boys "Big black coat".

  Musikrepubliken: Kanada och finska bär

  29.10.2015X3M
  Att hitta tillbaka till en gammal kärlek du trodde hade slocknat och rymt ut i det förgångna - det är sällsynt, men det händer. I Musikrepubliken med Tommy Nordlund gör två kanadensiska typer kärleksfull comeback.
 • Hiphop-duon Rae Sremmurd.

  Musikrepubliken: Rae Sremmurd är kul kaos

  24.10.2015X3M
  Brorsorna i Rae Sremmurd valde att gå på knock direkt. Efter platinumsinglar och kaotiska videor tar de över Musikrepubliken med Tommy Nordlund. Och snart är de i Helsingfors.
 • Deerhunter i videon till låten "Breaker".

  Beats för hela veckan i Musikrepubliken

  25.09.2015X3M
  Varför bara ha klubb- och feststämning på lördagar? Sagt och gjort, Musikrepubliken med Tommy Nordlund på tisdagar gräver fram veckans snyggaste beats och serverar spellistan för dig här. Den här gången blir det något av en gitarrchock.
 • Sónar 2015 - dag 2

  20.06.2015X3M
  "Har ni fest, eller?" Klockan är närmare morgon än midnatt. Det verkar störa hemskt få. Vi står i en mörklagd mässhall i södra Barcelona och trampar tomma ölglas till ljudet av Europas finaste dj:ar. Och Skrillex? Han lägger på Simba-låten.
 • Sónar 2015 - dag 1

  19.06.2015X3M
  Känns basgångarna i bröstet redan då du närmar dig Plaça d'Espanya? Check! Sett hundra olika sätt att dansa? Absolut. Okej, då var uppvärmningen avklarad. Nu börjar Sónar* på riktigt!