Hoppa till huvudinnehåll

Niklas Mat - 2007-02-02

  • Pastasås med champinjoner

    02.02.2007Recept
    Niklas kör igång säsongen med nya spännande versioner av svenska standardrätter. Först i turen står denna svampiga pastarätt.
  • Gremolata till pasta

    02.02.2007Recept
    Gremolata är ett klassiskt tillbehör till den italienska rätten ossobuco, en gryta med kalvlägg. Då används inte olja men här blir citron, vitlök och persilja tillsammans med en god olivolja en fräsch och enkel pastasås.
  • Grillad kycklingfilé

    02.02.2007Recept
    Smaskig, snabb och enkel grillkyckling med citron.
  • Färs med indisk kryddning

    02.02.2007Recept
    En härlig indiskinspirerad färs. Vill man ha ordentligt med hetta i rätten kan man prova att strö på syltad indisk chili.
  • Kakcrunch med honungsstekt frukt

    02.02.2007Recept
    Såhär borde alla desserter vara; snabblagade, lite speciella och härligt goda!

Del av serien