Hoppa till huvudinnehåll

Sekasin - Helt knäpp

 • X3M är sekasin-logo med rött

  Sekasin-kampanjen väckte brett engagemang

  31.05.20163X3M
  Sekasin-kampanjen som lyfte fram psykisk ohälsa var en stor framgång. Det breda engagemanget visar att psykisk ohälsa berör oss alla. Trots att kampanjen nu är officiellt avslutad fortsätter ämnet att vara mer aktuellt än någonsin.
 • Nicke Aldén

  Nicke Aldén: Psykosen satte livet på paus

  29.05.201618X3M
  Då jag var 20 år insjuknade jag i en psykos. För några år sedan gick det främre korsbandet av i mitt högra knä, två gånger inom ett år. Skillnaden på de här två skadorna? Det förstnämnda är det ytterst få jag berättat för. Det andra har i princip alla fått höra om, till lust och leda. Det här borde vi ändra på. Det pratas för lite om psykiska sjukdomar och helt tillräckligt om idrottsskador.
 • Sebastian Granskog

  Bloggen hjälpte Sebastian ur ångesten

  24.05.20162X3M
  Sebastian Granskog lider av panikångest och hypokondri. Tidigare kunde han dricka några öl extra på fester för att dämpa sin ångest, i dag har han lärt sig att tala om sina problem.
 • Puff för sluta panta chatten

  Mår du dåligt? Tala ut i Sekasin247-chatten

  23.05.2016X3M
  Har du svårt att prata om din psykiska hälsa eller har du ingen att prata med? Nu är det dags att bryta den onda cirkeln. Sekasin247-chatten finns här för dig dygnet runt hela veckan. #Sekasin
 • Sekasin

  Vem pratar du med när du mår dåligt?

  17.05.20161X3M
  Varannan av oss upplever psykisk ohälsa under vår livstid - allt från ångest och social fobi till depression och psykos. Tyvärr är det allt för vanligt att det är svårt att hitta någon att prata med om sitt psykiska illamående. Vem pratar du med när du mår dåligt? Svara på vår enkät. #Sekasin