Hoppa till huvudinnehåll

Strömsö - 2003-06-01

Titta & lyssna på Arenan

Avsnittet är inte tillgängligt. Du kan däremot titta på senaste avsnitt från samma serie.
 • Nooras vintips till enrökt lax

  01.06.2003Recept
  Till enrökt lax kan man till exempel välja följande viner som är utvalda av Strömsös vinexpert, sommeliern Noora Vuorimaa.
 • Enrökt lax med tomat- och potatissallad

  Enrökt lax med tomat- och potatissallad

  01.06.2003Recept
  Ett nytt sätt att använda grillen! Så här får du en saftig lax med lätt röksmak. Servera läcker tomat- och potatissallad till.
 • Trädgårdsböcker med Titte

  01.06.2003Trädgård
  Vill du ha praktiska tips för trädgården eller kanske endast ögonfröjd och nåt att drömma om mörka vinterkvällar? Eller kanske nåt helt annat? Det finns ett hav att ösa ur när det gäller trädgårdsböcker - och här får du några tips på vad som finns.Titte Törnroth rekommenderar: 1.
 • Kubb

  01.06.2003Bygga och bo
  Utmana familjen, grannarna eller vännerna till en omgång Kubb! Kubb är ett gammalt gotländskt utomhusspel som ursprungligen spelades med vedkubbar - därav namnet. Antalet spelare är 2-12, uppdelade på två lag.
 • Kärpäsiä voikukassa.

  Flugdörr

  01.06.20032Hobby och hantverk
  Att öppna dörren på vid gavel är ibland det enda sättet att få in svalka i sommarvärmen. Ann-Louise Strengells flugdörr håller objudna surrande gäster utanför.
 • Betongplattor på gården

  01.06.2003Trädgård
  Ett golv utomhus att jobba, grilla eller varför inte dansa på? Det lägger Christine Bonn på Strömsö tillsammans med den inkallade experten Henrik Lövdahl, trädgårdsmästare och expert på just stenläggning.

Del av serien