Hoppa till huvudinnehåll

Strömsö - 2006-04-23

Titta & lyssna på Arenan

Avsnittet är inte tillgängligt. Du kan däremot titta på senaste avsnitt från samma serie.
 • Sparrispilaff med vitlök

  23.04.2006Recept
  Ris är ett tillbehör som passar bra både till vardag och fest. Med några extra tillbehör piffar man snabbt upp gårdagens ris till en välsmakande pilaff.
 • Kräftrisotto med halstrad gös och kräftskum.

  Kräftrisotto med halstrad gös och kräftskum

  23.04.2006Recept
  Kräftrisotton är en festligare risrätt som går att servera skilt för sig eller som här tillsammans med stekt gös.
 • Nooras vintips till kräftrisotto

  23.04.2006Recept
  Noora har valt ett riktigt klassiskt, fräscht, mineraliskt vitvin från ett vinområde söder om Paris, nära Chablis, som är gjort på Sauvignon Blanc-druvor.
 • Matias Jungar agerar fotomodell för herrmode anno 2006

  Herrmodetips för sommaren 2006

  23.04.2006Strömsö
  Stylisten Sofia Oksanen gästade Strömsö för att presentera sommarens trender i herrmode. Här hennes 10 hetaste tips på vad männens sommargarderob kan innehålla i år.
 • Inramningar

  23.04.2006Konst
  Det är lätt hänt att inramningar av bilder blir slentrian! Samma storlek på ramar placeras bredvid varandra i raka linjer. Stilrent och korrekt men lite tråkigt i längden! Om du istället vill ha en annorlunda vägg kan du fynda tavlor och ramar på loppis och du får en uppsjö av storlekar och stilar för en billig peng! Ifall motivet inte är nåt du är intresserad av så köp ramen iallafall och avlägsna den gamla bilden och ersätt den med egna bilder.
 • Dörrenovering

  23.04.2006Bygga och bo
  Strömsöbastuns dörr var i ett ganska risigt skick, men det betyder inte att det bär av rakt till soptippen. Det mesta går nog att fixa.
 • Såpbubbelspön

  23.04.2006Hobby och hantverk
  Till barnens temakalas kan man enkelt och billigt fixa egna såpbubbelspön med figurer som passar kalaset. Är barnen tillräckligt gamla kan det bli en rolig programpunkt på festen att få göra sitt eget spö, kanske som en riddarhjälm, fjäril, krona eller ett hjärta.

Del av serien