Hoppa till huvudinnehåll

Strömsö - 2006-11-12

Titta & lyssna på Arenan

Avsnittet är inte tillgängligt. Du kan däremot titta på senaste avsnitt från samma serie.
 • Banan- och currysås och chokladbanankaka

  12.11.2006Recept
  Banan är bra till det mesta – och förvånansvärt bra också i varma rätter.. Här hittar vi bananen i en currysås som serveras med grillad kyckling – en bra vardagsrätt. Banankakan är däremot en rätt som kan serveras vid alla tillfällen.
 • Skattjakt med GPS

  12.11.2006Kulturhistoria
  Världen är full av en alldeles speciellt sorts skatter som just ingen vet nånting om. För den moderna mänskan behövs en dator, GPS och ett par ordentliga promenadskor för att ge sig ut på skattjakt.
 • Smycken och småsaker av gamla datordelar

  12.11.2006Hobby och hantverk
  » Ohjeet löytyvät myös Olotilasta Viktigt!Innan du ger dig i kast med återvinning av hemmets elektronik kan det vara skäl att kolla med lokala återvinningsstationen så att du inte gör något farligt.OBS! Monitorn skall man INTE gå och skruva isär, du kan man få en livsfarlig elektrisk stöt! När datorn craschat och det är återvinningsstationen nästa som gäller så kan man plocka loss lite delar och göra egna smycken, magneter och nyckelringar, för att riktigt få ut det sista ur datorn.
 • Plastic fantastic

  12.11.2006Trädgård
  Färskfolie finns väl i alla kök, själv har jag många gånger våndats över detta påfund, svårt att använda, när man inte vill att det skall klibba ihop så gör den det och igen när man vill att den skall fästa kring en skål ja då säger folien upp samarbetskontraktet..

Del av serien