Hoppa till huvudinnehåll

Strömsö - 2008-04-13

Titta & lyssna på Arenan

Avsnittet är inte tillgängligt. Du kan däremot titta på senaste avsnitt från samma serie.
 • Aubergine och lammfärsspett med saffransyoghurt

  13.04.2008Recept
  Paul tillreder en fantastiskt läcker och festlig anrättning på en enkel råvara, nämligen aubergine som fylls med lammfärs.
 • Aubergineröra "Baba ganouch"

  13.04.2008Recept
  Paul gör en aubergineröra, Baba Ganouch, som betyder lata pappan.Det förstår man när man läser receptet, enklare än så här blir det inte!
 • Badbrus

  13.04.2008Hobby och hantverk
  En badbrusboll i badvattnet är riktigt lyxigt! När man lägger bollen i vattnet börjar den bubbla och spraka och sprida väldoft i badrummet. Prova att göra terapeutiska bollar för kvällsro, anti-stress, energi eller romantik… Det här behöver du: 317 g natriumbikarbonat 185 g citronsyra (1,5 g cellulosa) 19 ml turkisk rödolja 5-10 dr badbrusfärglösning ca 15 dr eterisk olja Örter till dekoration Vi använde eterisk olja från lavendel för kvällsro, citron som är uppiggande och ger energi och ylang ylang som gör underverk för romantiken.
 • Bouldering

  13.04.2008Kulturhistoria
  Istidens gåva till Österbotten är drösvis med flyttblock och stenar. Jordbrukare gräver upp dem ur åkrarna och sjöfarare vill helst inte heller ha dem i farleden.
 • Liten pall med handtag

  13.04.2008Bygga och bo
  Jims lätta och snygga pall är praktiskt att ha i köket eller garaget, där man ibland kan ha behov av att nå lite högre upp. Pallen går att bära omkring med en hand med hjälp av ett praktiskt handtag, som man också kan stöda sig på.
 • Rullgardin med eget mönster

  13.04.2008Hobby och hantverk
  Med lite textilfärg kan du enkelt förvandla en tråkig rullgardin till en vacker inredningsdetalj. Har du en trist betongvägg utanför ditt fönster så kan du skapa en skuggillusion av trädgrenar eller annan växtlighet.

Del av serien