Hoppa till huvudinnehåll

Strömsö - 2008-09-28

Titta & lyssna på Arenan

Avsnittet är inte tillgängligt. Du kan däremot titta på senaste avsnitt från samma serie.
 • Parfait tricolor med sensommarens bär

  28.09.2008Recept
  Skogens bästa x 3 i en härlig parfait! Här smaksätts samma parfaitgrund på 3 olika sätt med lingon blåbär och hjortron eller andra valfria bär. Den här parfaiten är lättare än en som är gjord på enbart grädde eftersom man här också använder italiensk maräng.
 • Elins engelska scones

  28.09.2008Recept
  Scones är snabba och enkla att baka. Därför är de perfekta att bjuda på om man får oväntat besök och inte har något i frysen eller skafferiet. De klassiska engelska sconesen är också roligare och lyxigare än vanliga, stora, platta scones. De liknar mera bakelser och gör sig bra på en te- eller kaffebjudning.
 • Strömsö besöker president Tarja Halonen på Gullranda

  28.09.2008Kulturhistoria
  Gullranda i Nådendal är sommarresidens för Finlands president och det är inget vanligt sommarställe. Trots att skärgårdsklipporna bjuder in till sol och bad är det inget semesterparadis, utan det är det ställe från vilket presidenten jobbar under sommaren.
 • Uthuset på Strömsö: 3 små trädgårdar - prydnadsträdgården

  28.09.2008Trädgård
  Strömsös uthus är ganska långt och har tre dörrar. Framför huset finns det ingenting annat än grus och Catharina tycker det ser litet trist ut.
 • Uthuset på Strömsö: planket med dörr

  28.09.2008Bygga och bo
  » Se också trädgården som Catharina planterade innnanför planket Stolparna: Det går att fästa stolparna i marken på många olika sätt, jag har i tidigare använt mej av t.ex.

Del av serien