Hoppa till huvudinnehåll

Strömsö - 2008-11-09

Titta & lyssna på Arenan

Avsnittet är inte tillgängligt. Du kan däremot titta på senaste avsnitt från samma serie.
 • Apelsinkyckling med hasselnötskräm

  09.11.2008Recept
  Variera vardagsmaten med en enkel ugnsrätt. Kycklinglår och potatismos kan bli riktigt spännande med enkla medel. Kycklingen smaksätts med apelsin och potatismoset får en pikant smak av hasselnötter. 40 minuter efter hemkomst är maten på bordet.
 • Vårrullar med malet kött.

  Vårrullar

  09.11.2008Recept
  Vårrullar är traditionell vietnamesisk festmat. Men nuförtiden är de inte bara festmat utan vårrullar funkar även bra som en stadigt mellanmål. Billigt, gott och nyttigt menar Tuyet.
 • Kluriga djur - trädgårdsdekoration

  09.11.2008Konst
  Djur i trädgården är ju på alla vis sympatiskt och trevligt. men om de vilda djuren mest springer bort så kan man göra sina egna kluriga djur.
 • Örtkarameller

  09.11.2008Alexandras örtagård
  » Ohjeet löytyvät myös Olotilasta Karameller är lätt och roligt att göra själv. Med en enkel karamellmassa bestående av vatten, strösocker och druvsocker kan man åstadkomma massor av olika smaker.
 • Vårrullar med malet kött.

  Vietnamesiska vårrullar

  09.11.2008Kulturhistoria
  Vårrullar, det är festmat. Och fest det har man i Vietnam då det är nyår, skördefest på hösten, bröllop och vid begravningar. Den allra vanligaste orsaken till fest är då man samlas på minnesdagen av någon nära släkting som har gått bort.
 • Kläder med reflex

  Kläder med reflex

  09.11.20083Hobby och hantverk
  Lee har gjort en livsviktig upptäckt; enda sättet att synas när man är ute och går i mörkret är att använda reflexväst. Vanliga små reflexer syns knappt alls.

Del av serien