Hoppa till huvudinnehåll

Strömsö - 2009-12-06

Titta & lyssna på Arenan

Avsnittet är inte tillgängligt. Du kan däremot titta på senaste avsnitt från samma serie.
 • Gelégodis med lingon och havtorn

  Gelégodis med lingon och havtorn

  06.12.2009Recept
  I matlagning går det att improvisera men när det kommer till bakning är mängderna och temperaturerna viktigare. "Det är mer kemi" som Paul säger. Därför är en noggrann våg och termometer viktiga ingredienser då du vill ge dig i kast med det här läckra godisreceptet.
 • Elins pappersstjärnor

  Elins pappersstjärnor

  06.12.2009Hobby och hantverk
  Jag hör inte till de pyssligas skara men ett julpyssel har jag gjort genom åren, ända sedan skoltiden. De här pappersstjärnorna är lite trixiga att vika och fläta, men efter att ha gjort några brukar tekniken fastna, eftersom de olika momenten upprepas.
 • Lögnaktiga tärningar

  Lögnaktiga tärningar

  06.12.2009Bygga och bo
  Spelkort, ett schack spel och tärningar hör kanske till grundutrustning i hemmet och att spela sällskaps spel är nog ett bra sätt att fördriva tiden på. Och ju finare ett spel är desto större sannolikhet är det dessutom att spelet får ligga framme, synligt och då kommer man också ihåg att spela.
 • Diadem med tygblomma

  Diadem med tygblomma

  06.12.2009Hobby och hantverk
  Med en liten enkel accessoar kan man piffa upp vilken vardag som helst. Här har Lee samlat lite restmaterial för att göra om ett gammalt plastdiadem till ett lite festligare diadem.
 • Vin och choklad

  Vin i advent - vin och choklad, dubbel lycka

  06.12.2009Mat och dryck
  Intresset för choklad växer stadigt, och i juletider är konsumtionen extra stor. Hur kan man öka njutningen ytterligare? Vi har testat vit choklad, mjölkchoklad och mörk choklad med tre olika drycker.
 • Flätade hjärtan i papper

  Flätade hjärtan i papper

  06.12.2009Hobby och hantverk
  I Norge är det en gammal tradition att ha pappershjärtan i julgranen. Denna tradition kom till Norge från Danmark på 1800-talet.

Del av serien