Hoppa till huvudinnehåll

Strömsö - 2010-03-21

Titta & lyssna på Arenan

Avsnittet är inte tillgängligt. Du kan däremot titta på senaste avsnitt från samma serie.
 • Pasta med räkminestrone

  Pasta med räkminestrone

  21.03.2010Recept
  Min stora dröm är att köra Vasaloppet. Problemet är att den enda förberedelsen för långlopp som jag klarar av är matlagningen. Här kommer en rätt som är fullspäckad med bra kolhydrater, vatten som kan ta hand om dem, apelsin för b- och c-vitaminer och pinjekärnor som hjälper blodsockernivån. Dessutom blir det en underbar rätt för oss som kanske aldrig kommer att delta i något långlopp.
 • Vindfågel

  Vindfågel

  21.03.20101Bygga och bo
  Vindfågeln är en rolig trädgårdsdekoration. Den kan fungera som en fågelskrämma eller en vindvisare och om man sätter den på ett järnrör som ställs i ett lite större järnrör i marken kan den också fungera som en sorkskrämmare på gräsmattan.
 • Väggbonad med tryckta visdomsord

  Väggbonad med tryckta visdomsord

  21.03.2010Hobby och hantverk
  Det var med postorderkatalogerna, i början av 1900-talet, som mönster till olika väggbonader spred sig till en bred allmänhet. Broderi var den tidens fritidssysselsättning.
 • Annes städtips

  21.03.2010Strömsö
  Städtips finns ju i mängd och massor. Och jag ville testa hur några av dem funkar.
 • Bind en vårbukett

  Bind en vårbukett

  21.03.2010Trädgård
  Att kunna kunna binda vackra buketter är varje hobby-florists största önskan, men den tillsynes harmlösa enkla buktten kan visa sej vara mycket svårare än vad man tänkt sej – speciellt om man använder spiralteknik vid förfärdigandet av buketten! Som tur är finns det faktiskt andra lösningar än spiralteknik - en teknik som kräver mycket övning innan man behärskar den perfekt.

Del av serien