Hoppa till huvudinnehåll

Strömsö - 2011-03-06

Titta & lyssna på Arenan

Avsnittet är inte tillgängligt. Du kan däremot titta på senaste avsnitt från samma serie.
 • Kvinnor och kakor - russinkaka och 6-äggskaka

  Kvinnor och kakor - russinkaka och 6-äggskaka

  06.03.2011Recept
  Camilla bjuder in till ett kvinnostarkt kafferep på Strömsö! Författaren Maria Österåker och fotografen Patricia Rodas berättar om boken "Kvinnor och kakor längs Kyrö älv" Tantvisdom när det är som bäst! Och två av bokens huvudpersoner, Gunvor Forsman och Ingeborg Berg, har med kaffebröden och ger sin syn på dagens kvinnor.
 • Blompiedestal med anor från tidigt 1900-tal

  Blompiedestal med anor från tidigt 1900-tal

  06.03.2011Bygga och bo
  En tiokrukors blompiedestal med anor från början av 1900-talet. Förlagan är ett auktionsfynd som jag mätt upp och gjort en exakt kopia av.
 • Örtkudde

  Örtkudde

  06.03.2011Hobby och hantverk
  En god nattsömn är inte alla förunnad. Och de flesta har väl varit med om att ligga och vrida sig i sängen en natt medan man funderar på något problem.
 • Vårskötsel av krukväxter

  Vårskötsel av krukväxter

  06.03.20112Trädgård
  Vårsolen värmer och dagarna blir allt längre och man riktigt känner hur livsandarna återkommer efter vintermörkret! Nu är det dags att titta till krukväxterna. Även de känner av de längre dagarna och solens värme.
 • Bloggarens trädgård

  Bloggarens trädgård

  06.03.2011Trädgård
  På webben kan man besöka virtuella trädgårdar också då när det är som kallast ute. Nina Gustafssons prisbelönta trädgårdsblogg är en av dem, en underskön inspirationsträdgård som blommar året om.

Del av serien