Hoppa till huvudinnehåll

Strömsö - 2012-03-25

Titta & lyssna på Arenan

Avsnittet är inte tillgängligt. Du kan däremot titta på senaste avsnitt från samma serie.
 • Noora Shinglers kemikaliefria brunch

  Noora Shinglers kemikaliefria brunch

  25.03.2012Recept
  Maten vi äter innehåller många tillsatser och ingredienser vi inte känner till. En del av dessa ingredienser kan ge oss olika besvär. Noora Shinglers brunch är ett resultat av flera försök efter en lyckad helhet som är både nyttig och god.
 • En portion lammgryta med mos och romanesco garnerad med finklippt persilja. Portionen är serverad i en djup tallrik som är vit med en grön bård.

  Lammgryta med kaffe

  25.03.2012Recept
  Kaffe och lamm låter kanske som en märklig kombination, men de facto är kaffe en utmärkt smaksättare av just lammkött. Vi rekommenderar varmt romanesco och lätt kokta grönsaker som tillägg.
 • Elisabeth på skidtur i Pallas-Ylläs nationalpark

  Nationalpark 1: Pallas-Ylläs

  25.03.20122Trädgård
  Världens renaste luft finns i Pallas-Ylläs nationalpark. I närheten av Pallastunturi har Meteorologiska institutet en forskningsstation som mäter luftkvaliteten. Det är det som är målet för min resa då jag beger mig ut med skidorna från nationalparkens norra gräns.
 • Visselpipa av plåt

  Visselpipa av plåt

  25.03.2012Hobby och hantverk
  Om du, som jag, aldrig har lärt dig att busvissla, gör då en enkel, rolig och ljudlig visselpipa av plåt Då lovar jag dej ett öronbedövande ljud och många glada stunder.
 • Åsa med en galgtorkställning

  Galgtorkställning

  25.03.2012Hobby och hantverk
  Gamla galgar kan man ha mycket roligt med. Alltså det finns massor av vackert dekorerade galgar man kan hitta på loppis.

Del av serien