Hoppa till huvudinnehåll

Strömsö - 2012-05-06

Titta & lyssna på Arenan

Avsnittet är inte tillgängligt. Du kan däremot titta på senaste avsnitt från samma serie.
 • En hand som håller ett hemlagat glassrån fyllt med jordgubbssorbet, grädde, jordgubbar och choklad.

  Glassbar

  06.05.2012Recept
  Paul gör hemlagad glass och nygräddade strutar med omsorg. Här får du receptet till äkta kröllebölle, Pauls barndomsfavorit. Det är en glassportion med vaniljglass, jordgubbssorbet, vispgrädde, jordgubbssylt, små chokladkyssar och hemlagade glassrån.
 • Åsas solstol av trasmattor.

  Solstol med trasmatta

  06.05.2012Hobby och hantverk
  Nu börjar äntligen solen titta fram. Det betyder också att det är dags att kolla i vilket skick solstolarna är för kommande säsong.
 • Alexandra fotograferar växter i Jokkmokk

  Fjällträdgården i Jokkmokk

  06.05.2012Resa
  I Jokkmokk finns en fjällbotanisk trädgård som är något alldeles extra. Den drivs av Ájtte, Svenskt Fjäll- och Samemuseum, och på en hektar har man lyckats klämma ihop hela fjällvärlden.
 • Bilhjälp för hjälplösa 2: Rost

  06.05.2012Hobby och hantverk
  Säg mej en enda bilägare som inte känner till rost på en bil. Rost är någonting naturligt, en naturlig kemisk process på obehandlad metall.
 • Blomcykel

  06.05.2012Hobby och hantverk
  Efter en lång och mörk vinter är jag väldigt hungrig på både härliga, friska dofter och sprakande färger! Ännu är inte naturen i full blom, men snart börjar det! För att ta en tjuvstart i det hela valde vi bland många gott doftande och vackert blommande växter i kruka. Bara att gå i blomhandeln är som att ta doft- och färgterapi! Helt enkelt underbart! Vi valde att blanda ihop olika växtgrupper och valde växter som tål att vara ute dagtid den här tiden på året.

Del av serien