Hoppa till huvudinnehåll

Strömsö - 2014-04-20

Titta & lyssna på Arenan

Avsnittet är inte tillgängligt. Du kan däremot titta på senaste avsnitt från samma serie.
 • Odling av vinrankor

  Odling av vinrankor

  17.04.20142Strömsö
  En vinranka som ger svalkande skugga åt uteplatsen och är fylld med härliga mognande druvklasar är minnet jag har med mej hem från mina södernresor. Många grunnar säkert på om det i vårt klimat över huvudtaget är möjligt att odla vinrankor och tillverka vin av egna druvor!
 • Jim testar sin bumerang

  Bumerang

  17.04.2014Strömsö
  Den viktigaste egenskapen med en bumerang är nog att den är lätt. Formen spelar också stor roll. En bumerang skall också slängas iväg på ett speciellt sätt. Om man får en bra bumerang tillverkad och slänger den rätt så kommer den tillbaka... då gäller det att våga fånga den.
 • Alexandra njuter av tussilagote

  Pollenallergi och hösnuva

  15.04.20142Trädgård
  För många är våren den bästa tiden på året, medan andra går och snörvlar med rinnande ögon och hostar nätterna igenom. Men om man vågar sig ut i naturen under pollenperioden finns det växter som hjälper.
 • Lee som spindel

  Enkla och snabba utklädningskläder

  15.04.20142Hobby och hantverk
  Maskerad på dagis, temafest på jobbet eller utklädningskostymer till skolan eller födelsedagsfesten. Här kommer flera olika tips på väldigt enkla kostymer du kan göra själv utan att behöva sy ett enda stygn och enbart av material du hittar hemma i garderoben.
 • Musslor i tunnbröd

  Musslor i tunnbröd

  15.04.2014Recept

Del av serien