Hoppa till huvudinnehåll

Strömsö Mat med Michael och Matias - 2006-01-25

  • Nooras vinsmoothie

    25.01.2006Recept
    Nooras vinsmoothie med sprits går både som dessert och dryck.
  • Nooras vintips till skaldjur

    25.01.2006Recept
    Skaldjur har i allmänhet mycket specifika aromer därför är det viktigt att inte välja viner som är för kraftiga och döljer skaldjurets egna smaker.
  • Halstrade pilgrimsmusslor med tomatmojjo

    25.01.2006Recept
    Skaldjur är oftast lättlagad mat om man inte väljer att krångla till det själv. Halstrade pilgrimsmusslor är extremt enkelt. Det här receptet är tänkt som en förrätt.
  • Kräftcappucino med kräftvårrulle

    Kräftcappuccino med kräftvårrulle

    25.01.2006Recept
    En rätt som kräver lite arbete som garanterat lönar sig. Vårrullen och cappuccinon passar bra ihop men kan också serveras var för sig.
  • Asiatisk dukning

    25.01.2006Trädgård
    Asien är för mig en uppsjö av dofter och färger, det förklarar säkert mitt färgval för denna dukning - ett frosseri i färger och former. Om jag betraktar Asientemat ur blomsynvinkel då kommer jag nog ganska snabbt att tänka på krysantemer, speciellt i Japan har krysantemen en mycket stor betydelse.