Hoppa till huvudinnehåll

Strömsö Mat med Michael och Matias - 2007-11-09

  • Rökta pepparrots- och färskostfyllda abborrfiléer

    09.11.2007Recept
    Michael och Matias fyller rökugnen med både det ena och det andra. Här kommer en härlig abborrfilé med färskost som gör sig riktigt bra som rökt.
  • Rökt tournedos med färska örter och lättrökt kantarellsås

    09.11.2007Recept
    När Michael och Matias experimenterade med att sätta lite det ena och det andra i rökugnen kom de här köttbitarna ut som en klar favorit. Väl värt att prova på!
  • Böcklingröra

    09.11.2007Recept
    Michael och Matias var med om att fiska och röka den legendariska Sundomböcklingen och tillredde det här härliga tilltugget av den.
  • Rökt gräddost med sylt

    09.11.2007Recept
    Överraska med att bjuda på rökt dessert!
  • Öl platsar i finsalongen

    09.11.2007Recept
    Vinet har alltid haft en given plats i de fina salongerna bland spretande lillfingrar och årgångsskrävleri, medan ölet ännu ofta betraktats som simpel törstsläckare för arbetare och annat löst folk. Det är dags att höja statusen på öl som måltidsdryck tycker jag, säger sommelier Ella Grüssner Cromwell-Morgan.