Hoppa till huvudinnehåll

Surfa på menyn - 2008-02-14

  • Hjortlår i gauchostil med kolgrillad salsa

    14.02.2008Recept
    Bender och Mark lämnar havets skatter för en stund och bjuder på den här spanskinspirerade steken med smak av bl.a. apelsin, körsbärstomat och rödvinsvinäger.
  • Paella med kanin, chorizo och sötvattenskräftor

    14.02.2008Recept
    Mark och Bender fortsätter på det spanska temat med paella på kani, chorizokorv och kräftor. Med andra ord ingrediensplock av det bästa från olika kulinariska områden.
  • kanin

    Viltpaj med hjort och kanin

    14.02.2008Recept
    Om det blir över kött från Marks och Benders hjortstek och paella kan man av restbuitarna tillreda denna goda och matiga paj med smak av rödvin. Går förstås bra att göra den helt skilt för sig också.

Del av serien