Hoppa till huvudinnehåll

Tjockare än vatten

 • Molly Nutley som karaktären Kim i dramaserien Tjockare än vatten.

  Molly Nutley: En mer vuxen och spännande Kim

  02.11.2016Yle Fem
  I det tredje avsnittet av Tjockare än vatten är det dags för bekant karaktär från första säsongen att göra entré. Lasses dotter Kim kommer tillbaka under dramatiska förhållanden.
 • Linda Zilliacus som polisen Laura Nord i andra säsongen av Tjockare än vatten.

  Linda Zilliacus: Jag har länge velat spela polis

  26.10.2016Yle Fem
  Den andra säsongen av Tjockare än vatten har kört igång på Yle Fem och Arenan. Redan i det första avsnittet fick vi träffa polisen Laura Nord, spelad av Linda Zilliacus, när hon kom till pensionatet för att varna syskonen för stormen. Och det kommer att bli mer Laura i kommande avsnitt.
 • Syskonen Waldemar skålar i den andra säsongen av Tjockare än vatten.

  Möt syskonen Waldemar

  18.10.2016Yle Fem
  Kommer ni ihåg syskonen Waldemar? Lasse, Oskar och Jonna som kämpade för att ärva familjens pensionat ute på Åland? I den andra säsongen av Tjockare än vatten återförenas de igen för att driva pensionatet medan oförrötterna fortsätter att tränga sig på.
 • Syskonen Waldemar i andra säsongen av Tjockare än vatten

  Mörkret sänker sig över Waldemars pensionat

  17.10.2016Yle Fem
  Andra säsongen av Tjockare än vatten är här. Vi träffar åter syskonen Waldemar som nu gemensamt äger pensionatet på Åland som de ärvt efter sin mamma Anna-Lisa. Tillsammans skall de tre nu driva stället medan vintermörkret tränger in genom väggarna och ger upphov till nya konflikter.
 • Bakom kulisserna på inspelningen av Tjockare än vatten, säsong 2.

  Skulle ni veta skulle ni alla titta

  15.10.2016Yle Fem
  Utanför Luleå i norra Sverige står ett hus i förfall. Hängrännan hänger lite olovligt mycket och färgen flagnar. Några till synes obrukbara bilar och en husvagn står inne i snödrivorna som troligtvis smälter rätt så snabbt i marssolen. Gårdsplanen är en blandning av lera och slask. På ena gaveln vajar den åländska flaggan i vinden.
 • Tjockare än vatten (12)

  Tjockare än vatten – ett Åland utan ålänningar

  06.02.2014Kultur och nöje
  Den tiodelade dramaserien ”Tjockare än vatten” har många bra sidor; intressanta karaktärer, spännande intrig och åländsk skärgård. Men vart försvann ålänningarna?
 • Tjockare än vatten (12)

  Släkt, historia och sammanhang sökes

  05.02.2014Titta och lyssna
  Nutidsmänniskan trängtar efter familj och släkt, ett ställe där man blivit född, en stuga eller herrgård som man kan återvända till eller en hel nation vars öden man kan känna sig som en del av. Tv-bolagen är inte sena att hänga på skriver producent Camilla Thelestam.
 • Tjockare än vatten (12)

  Blod är tjockare än vatten

  22.01.20143Titta och lyssna
  Sunnanö är den vackraste platsen i hela den åländska skärgården och den plats där familjen Waldemar har drivit ett populärt gammalt pensionat. Ett pensionat som hotar att förstöra relationerna i en redan splittrad familj. Nya dramaserien Tjockare än vatten (12) handlar om hemligheter, lögner och begravda sanningar.