Hoppa till huvudinnehåll

X3M Kväll

Titta & lyssna på Arenan

 • Nellie Fors uppträder på Norrvalla i sommar.

  17-åriga Nellie Fors från Vasa är stjärna på Spotify

  07.12.20162X3M
  Vasamusikern Nellie Fors som släppte debutsingeln You're a Star förra året är ute med två nya singlar. Därtill hittas en mystisk låt på hennes Spotifykonto, en låt som hon inte har något att göra med.
 • Martina Backfält och Tommi Nyvall

  Möt två österbottningar som trycker gasen i botten

  07.11.2016X3M
  Det finns många likheter mellan Tommi Nyvall och Martina Backfält. De är båda från Österbotten, de fick sina bilintressen från sina pappor och båda två har en fin banracingsäsong bakom sig.
 • The Sparrows släpper singeln Caroline

  Karlebybandet The Sparrows släpper sin första skiva

  18.09.2016X3M
  The Sparrows skapades av Jan Lehmus och Antti Hokkala för tre år sedan. Förra sommaren gav de ut sin första EP, i december kommer första skivan.
 • Vasabandet Timshel

  Vasabandet Timshel ute med sin första stora musikvideo

  18.08.20161X3M
  Timshel, indiebandet från Vasa är aktuella med en musikvideo till nya singeln Floating. Videon är skapad av Laura Mendelin och handlar om en grupp människor som möts upp i skogen för att släppa fram sina sambadrömmar. Johannes Björkqvist på X3M Kväll ställde några frågor till bandets sångare Markus Bergfors.
 • Finlandssvenska idrottare Camilla Richardsson, Robin Salo, Fredrik Jensen, Alina Strömberg

  Fyra lovande finlandssvenska idrottare och deras drömmar

  16.08.2016X3M
  Svenskfinland har många unga lovande idrottare i många olika grenar. Här presenteras fyra olika idrottare med fyra olika drömmar, men en sak har de gemensamt. För att lyckas krävs hård träning.
 • Emma Tallgren bjuder på Carbonara a la Emma

  Mattips: Carbonara à la Emma

  12.08.2016X3M
  Många har under sommaren unnat sig en bit mat ute på någon restaurang eller kunnat frossa på hemmafronten av mammas mat i mängd och massor. Studierna kör snart igång på många olika håll i Finland vilket för många betyder att svångremmen dras åt. I X3M-Kvälls matserie ber Hannes Björkqvist studerande kocka sin paradrätt åt honom.
 • Roy Mäki-Fränti bjuder hem oss på kycklingsmörgås

  Mattips: Roys kycklingröra på några minuter

  20.05.20162X3M
  Som studerande kan det många gånger vara tomt i plånboken. När det närmar sig noll på kontot och matskåpen ekar tomma, sätts ofta fantasin på prov. Då hittar många studerande på makalösa rätter av bland annat syltlök, två knäckebröd och en flaska ketchup. Roy Mäki-Fränti från Vasa är en av dessa studerande.
 • Bandet Bastupojkarna

  Blir detta årets Pampaslåt?

  10.03.20165X3M
  Dröömin, så heter låten som Bastupojkarna har släppt. Bastupojkarna består av fyra killar från Vasa som beslöt sig för att producera en låt till Pampas Nationaldag.
 • Niclas Runeberg och Anna-Karin Siegfrids

  Borde Anna-Karin byta stil?

  29.09.20151X3M
  När Anna-Karin Siegfrids skulle presentera sig för sina kolleger på X3M för sju år sedan slutade det i ett skrattanfall. Nu får hon en ny chans.
 • Kvinna som tränar

  Muskler och banan, hur hänger de ihop?

  24.09.20154X3M
  PT:n Johnny Furu ger de bästa kosttipsen för dig som tränar.
 • X3M Kväll

  De är dina nya bästisar ikväll

  14.09.20154X3M
  Det blir woopwoop kvällstid på X3M, då Anna-Karin Siegfrids och Niclas Runeberg ställer sig bakom mikrofonen i X3M Kväll.
 • Kaj Korkea-aho

  Revolver blev inkörsporten till Beatles

  17.01.2015X3M
  På lördag är det premiär för den nyskrivna Beatles-musikalen Hey dude. Musikalens författare Kaj Korkea-aho berättar om sitt förhållande till världens bästa band.
 • Tommy Nordlund

  Häng med Tommy om kvällarna

  07.01.201512X3M
  Tommy Nordlund tar över vardagskvällarna i Radio X3M. Från och med klockan 18 samlar han ihop det bästa från dagen som gått. Har du missat något viktigt? Tommy hjälper dig.

Redaktörer

Relaterade ämnen