Hoppa till huvudinnehåll

Nu på radio

Laddar program...

Låt som spelas

Laddar låt...
Senaste spelade låtar

Via Tongåvan kan du stöda SOS-barnbyar

Alla barn kan inte bo i eget hem.

Många familjer i Finland har det svårt, bland annat på grund av ekonomiska svårigheter eller problem förorsakade av missbruk eller psykisk ohälsa. Barnen hamnar då ofta i kläm.

Kekkonen var Ålands man

Ålands självstyre stöddes av Kekkonen, säger Folke Woivalin.

Enligt lagtingets tidigare talman Folke Woivalin var Kekkonen ett ovärderligt stöd för Åland och den åländska självbestämmanderätten.

Aktuella program i Radio Vega

Vegas sommarpratare Christoph Treier

Christoph är ursprungligen från Schweiz. Han är idrottspsykolog och mental tränare till 67 idrottsproffs runtom i världen. I sitt sommarprat bjuder Christoph på roliga anekdoter, men han talar också om ledarskap, välbefinnande och motivation.
Onsdag 27.7 kl. 10.03 och 18.03

Dokumentär: Grottdykaren

Det som är en mardröm för de flesta är Patrik Grönqvists passion. På över 100 meters djup i trånga mörka tunnlar trivs han som bäst. Patrik överlevde den tragiska dykarolyckan i en grotta i Plurdalen utanför Mo i Rana i Norge vintern 2014. (Repris)
Onsdag 27.7 kl. 11.03

Musik från Spanien

Buika (bild) från Mallorca, Alejandro Sanz från Madrid och Maui y los Sirénidos från Granada är några av namnen som dyker upp då Café Continental bjuder på skivor från de allra senaste åren med lång rad av Spaniens främsta artister och grupper just nu. (Repris)
Onsdag 27.7 kl. 17.10

Sommar i P1: Carola Häggkvist

Carola Häggkvist är en av Sveriges genom tiderna mest hyllade artist, en av få som omnämns med endast förnamn. Carola har släppt över 30 album med stor musikalisk bredd. Åkte 2015 till den grekiska ön Kos för att hjälpa flyktingar och har haft flyktingar boende hemma hos sig. Produktion: Sveriges Radio.
Onsdag 27.7 kl. 19.30

Nyligen publicerat - Radio Vega