Hoppa till huvudinnehåll

Innehåll från Recept

Huvudinnehåll

Laga mat på ett stormkök – här får du två enkla recept och fyra snabba tips!

Kostvetare Silvia Englund ger dig inspiration i uteköket.

Följ fransmannens fem råd och bli en gladare surdegsbagare

Det behövs bara mjöl och vatten till ett gott bröd.

Baka en söt saffransfocaccia – ett saftigt vetebröd med punschrussin

Ett saftigt alternativ till torra lussebullar.

Lök på tre sätt

Billigare mat får man leta efter.

Ugnsbakade rödbetor med crème fraîche-gravad strömming

En oväntat god och billig kombination.

Från mixern till glaset på några minuter – tre enkla mocktails

Mixade mocktails med mango, vattenmelon och äppel.

Testa bästa säsongsmaten – trattkantareller med bönor, ärter och parmesan

Nu är bästa tiden för att plocka trattkantareller.

Nyckeln till umami – så passar japansk sake in i det nordiska köket

Rätt tilltugg ger sake en naturlig plats i nordiska kök.

Gör en svamppaj med bacon – få ut det bästa av både soppar och taggsvampar

En korg blandsvamp blir en härlig paj som smakar skog.

Visa fler Du är på sida 1, gå till följande sida