Hoppa till huvudinnehåll

Allt-i-ett broiler

En riktigt lättlagad, mager och smaklig vardagsmiddag!

Ingredienser

Anvisningar: 

Hacka lök och vitlök riktigt fint. Skär stjälkarna av kaprisbären, halvera dem om de är stora. Skiva fetaosten.
Skär upp broilerfiléerna så att du får dem så tunna som möjligt. Lägg fetaostskivorna ovanpå och rulla ihop filéerna. Nåla fast med coctailpinnar. Lägg filéerna i en trång ugnsfast form. Salta, peppra och krydda. Strö lökhack och kapris över, häll på de passerade tomaterna. Salta och peppra lite till.
Ställ formen i 250°C varm ugn, gärna lite längre ner, och låt den vara där i ca 20 minuter. Om du samtidigt tillreder potatisklyftor (djupfrysta på påse) i ugnen har du allt klart på samma gång!

Respons på innehållet i recepten kan skickas till svenska@yle.fi

Mer från programmet