Hoppa till huvudinnehåll

Köttfärskrydda

Vitlök och rosmarinolja i en flaska och köttfärskrydda i en presentpåse
Vitlöks- och rosmarinolja och köttfärskrydda som nyheter för julbordet. Länkar till Michaels andra smaksättare av julen längst ner i artikeln. Vitlök och rosmarinolja i en flaska och köttfärskrydda i en presentpåse Bild: Yle / Strömsö Strömsö (tv-program),Recept,Vegetabilisk olja,Rosmarin,vitlök

En kryddmix som får lite orientalisk smak av spiskumminet.

Ingredienser

Anvisningar: 

En kryddmix som får lite orientalisk smak av spiskumminet. Kan varieras – komponera t.ex. din egen kryddmix för fisk med citronpeppar, dill och dragon – här är det bara kryddskåpets innehåll som sätter gränser för vad man kan hitta på.

Blanda alla kryddor i kryddmixern till ett fint pulver. Packa i små fina burkar eller tygpåsar..

Respons på innehållet i recepten kan skickas till svenska@yle.fi