Som dessert bjuds det på en favorit från New York - french toast med varma bär och mascarpone.
Ingredienser
- 4 skiva lantbröd
- 1 st ägg
- 1 matsked (msk) strösocker
- 2 deciliter (dl) kokos
- 1 deciliter (dl) blåbär
- 1 deciliter (dl) björnbär
- 1 deciliter (dl) hallon
- 4 matsked (msk) mascarpone
Anvisningar:
Gör så här:
Skär brödet i centimetertjocka skivor. Rör ihop ägget med lite socker och doppa brödskivorna i blandningen. Vänd därefter i kokos och stek sedan brödet i smör i en panna.
Häll bären i en kastrull och rör i en nypa socker. Värm på låg värme. Portionera därefter ut bären på brödskivorna. Toppa med en kula mascarponeost.
Gjord av
Respons på innehållet i recepten kan skickas till svenska@yle.fi