Hoppa till huvudinnehåll

Grillad entrecôte i tortillabröd

Niklas bjuder på inspiration till de sista grillkvällarna för året: Njut av grillad entrecote i tortillabröd.

Ingredienser

Anvisningar: 
Gör så här:

Stek entrecôten på grillen. Tillagningstiden varierar beroende på köttet, grillen och värmen, men 10 minuter är ett riktmärke. Dela majskolvarna i tre delar. Pensla med olivolja och lägg på grillen.

Tomatsalsa:
Hacka tomaterna grovt. Lägg i en skål och tillsätt socker, salt, peppar, sherryvinäger och chilipepparsås.

Yoghurtsås:
Blanda yoghurt och hackad persilja i en skål. Pressa ner citronjuice och smaka av med salt och peppar.

Värm tortillabröden på grillen. Strimla entrecôten och lägg köttet på tortillabröden tillsammans med yoghurtsås, tomatsalsa och sallad. Pensla majskolvarna med smör och servera vid sidan av.

Gjord av

Respons på innehållet i recepten kan skickas till svenska@yle.fi