Hoppa till huvudinnehåll

Vårrullar à la Renée

Renée Voltaires vegetariska vårrullar smakar hur gott som helst och är även de en given hit på buffébordet.

Ingredienser

Anvisningar: 

Hacka rödlök och lägg i varm panna med olja. Lägg i böngroddarna och det kokta riset, pumpafrön och smulad fetaost. Krydda med sambal oelek och lite soja. Salta och peppra.

Om fyllningen känns torr, blanda ner lite vatten. Låt svalna och gör vårrullar genom att fördela ca 3 msk fyllning på ett filodegsark. Rulla ihop och "limma" med lite olja. Lägg på en plåt.

Grädda i 175 grader i 10-15 minuter tills de blir gyllenbruna.

Tips:
Vårrullarna går bra att göra i förväg och frysa in. Gräddas då innan servering.

* Filodeg är en papperstunn deg gjord av vetemjöl, olja, salt och vatten.

Gjord av

Respons på innehållet i recepten kan skickas till svenska@yle.fi