Hoppa till huvudinnehåll

Indisk äggröra

Görs som en vanlig äggröra, men innehåller kryddor och grönsaker. Om du är en orubblig kryddfantast så kan du prova att tillsätta en nypa garam masala.

Ingredienser

Anvisningar: 

Görs som en vanlig äggröra, men innehåller kryddor och grönsaker. Om du är en orubblig kryddfantast så kan du prova att tillsätta en nypa garam masala.

Tillagning:

1. Hetta upp oljan och smöret i en liten teflonpanna. Tillsätt lök och stek i omkring 4 minuter eller tills löken är mjuk.

2. Vispa ihop de övriga ingredienserna i en skål och häll i stekpannan och rör försiktigt runt, precis som när du gör en vanlig äggröra. Tag äggröran från värmen när den har den konsistens du tycker om. Servera med rostat bröd.

Gjord av

Respons på innehållet i recepten kan skickas till svenska@yle.fi