Hoppa till huvudinnehåll

Kantarellknäckebröd med trattkantarellmajonnäs

Kantarell och knäckebröd
Kantarell och knäckebröd Kantarell och knäckebröd Bild: Marika Hill / Five Corners Production kantarell,knäckebröd,från jord till bord,vegetariska produkter,vegetariska rätter,förrätter

En läcker munsbit med trattkantarell på kantarell. Den här snabbrätten på speltknäckebröd är utmärkt som mellanmål eller när grannen bjuder i sig på kaffe.

Ingredienser

Anvisningar: 

Smula de torkade trattkantarellerna och blanda med äggula, senap och vinäger.

Häll försiktigt i oljan i en tunn stråle under ständig vispning. Smaka av med salt.

Skiva lök och kantareller i lövtunna skivor, krydda med salt, peppar och rybsolja.

Smaka av örterna med olja och lite salt.

Anrätta allt på knäckebrödet efter egen fantasi.

Gjord av

Respons på innehållet i recepten kan skickas till svenska@yle.fi