Hoppa till huvudinnehåll

chiliflakes

  • Portion med friterad brysselkål, kryddstekt griskotlett och brysselkålsdipp

    Kryddstekt griskotlett

    09.11.2016Recept
    En enkel griskotlett blir så mycket godare om man gör en egen kryddblanding som man vänder kotletten i innan stekning. Här är en god version. Ta det du har i kryddskåpet.
  • Ätbara insekter

    Ätbara insekter - syrsor och larver

    09.03.2016Recept
    I många delar av världen är insekter vardagsmat. Så långt har vi ännu inte kommit i Europa. Men en sak är säker, det är bara en tidsfråga innan EU-lagstiftningen tillåter att du kan köpa de här råvarorna i en butik nära dej. Här använder vi bara tre av världens 1400 ätliga insektarter.
  • En portion short ribs

    Short ribs

    28.12.2015Recept
    Shortribs är sågad nötbringa i s.k. pianoband med ben. Det är rätt mycket kött på nötribs och bara man tillreder det på rätt sätt blir köttet väldigt mört och saftigt. Vi kokade i tryckkokare men det går också bra att koka i vanlig kastrull det tar bara lite längre tid. Vi använde ekologisk Hereford, som är en gräsbetande nötras.