Hoppa till huvudinnehåll

rucola

  • Sallad med tomater, basilika, mozzarella och kantareller

    Tomatsallad med konjaksflamberade kantareller

    03.10.2016Recept
    Det här är en klassisk sallad med körsbärstomater, mozzarella, basilika som bas. Lyftet kommer från konjaksflamberade kantareller och stekt halloumi med honung.
  • Carpaccio av gravad lax

    Carpaccio di salmone

    18.11.2014Recept
    Paola Fraboni gästar Mat och prat där hon tillreder en mycket snabb och enkel förrätt med gravad lax som huvudingrediens.
  • Pauls pitabröd med lamm yttre filé

    Kebab i ny tappning

    28.10.2014Recept
    Kebaben har ett oförtjänt dåligt rykte eftersom den ofta serveras som fantasilös snabbmat. En riktigt god kebab kräver är ett nybakt bröd, ett kött av lite bättre kvalitet och en god sås. Serverar man kebaben såhär har den plötsligt blivit festmat.