Hoppa till huvudinnehåll

Innehåll från Recept

Huvudinnehåll

Baka en söt saffransfocaccia – ett saftigt vetebröd med punschrussin

Ett saftigt alternativ till torra lussebullar.

Lök på tre sätt

Billigare mat får man leta efter.

Ugnsbakade rödbetor med crème fraîche-gravad strömming

En oväntat god och billig kombination.

Från mixern till glaset på några minuter – tre enkla mocktails

Mixade mocktails med mango, vattenmelon och äppel.

Testa bästa säsongsmaten – trattkantareller med bönor, ärter och parmesan

Nu är bästa tiden för att plocka trattkantareller.

Nyckeln till umami – så passar japansk sake in i det nordiska köket

Rätt tilltugg ger sake en naturlig plats i nordiska kök.

Gör en svamppaj med bacon – få ut det bästa av både soppar och taggsvampar

En korg blandsvamp blir en härlig paj som smakar skog.

Grillad och stuvad purjolök med getost och örter

En vegetarisk rätt som smakar bäst i början av sommaren.

Slider med portabello och vårsallad

Svamp i burgare är hållbart och härligt gott.

Baka glutenfria bröd som gör ickeallergikern grön av avund

Recept på ljusa baguetter och mörk limpa med nötter.

Baka en saftig rotsakslimpa av gårdagens rotsaker

Rotsakerna gör brödet extra saftigt och smakrikt.

Visa fler Du är på sida 1, gå till följande sida