Hoppa till huvudinnehåll

Innehåll från Recept

Huvudinnehåll

Tre glasburkar med olika sylter och geléer på ett bord.

Sylt helt utan tillsatser – lär dig att ta tillvara säsongens bär och frukt så de håller länge

Tips på hur du får bra konsistens och smak på sylt och gelé.

Savojkål med logga.

Strömsös matquiz: Vad kallas grönsaken och när kom hamburgaren till Finland?

Svara på tio frågor och få mattips på köpet.

Lingon.

Skogen är full av lingon – här är några tips om du vill göra annat än sylt av dem

No bake cake, bärremmar och lingonlassi är höstsäsongens godis.

Kantareller och trattkantareller på ett träskärbräde.

Vilket svampår – vi bjuder på receptinspiration

Hösten har fört med sig många glada utfärder till skogs. Och skogen har levererat. Svamp, i mängd och massor. Vad ska du göra av allt du plockat? Vi bjuder på sju förslag.

Jim Björni vid ett bakbord i Strömsös kök

Matquiz: Hur gör man en 1-2-3 lag eller vad gör man då man blancherar?

På köpet får du flera nya matlagningstips.

Visa fler Du är på sida 1, gå till följande sida